Ostanimo u kontaktu

POKLON ZALJUBLJENIMA

Provedite Valentinovo u Havani uz Klapu Cambi

Objavljeno prije

Bliži se Valentinovo i većina parova želi ga obilježiti u romantičnom ozračju. Upravo to vam omogućava CB Havana. Provedite Dan zaljubljenih u Havani uz romantične melodije Klape Cambi kao što su Ne more mi bitSad kada došla siPopucale rebatine, Korak bez tebe, Ako tako triba bit

Broj mjesta je ograničen. Od sutra, 31. siječnja u pretprodaji će biti Classic (terasa) i VIP karte (unutra) po cijeni od 80 i 160 kuna.

Sve informacije o Valentinovu u Havani možete dobiti pozivom na broj 098/284 131.

PREDIVAN AMBIJENT I PONUDA

Od sutra u konobi Hercegovac u Čapljini vina Rubis po super promotivnim cijenama

Objavljeno prije

Vjerujemo da ste svi već dobro upoznati s konobom Hercegovac u Čapljini i njihovom iznimnom ponudom hrane i vina. I ovoga vikenda konoba vam nudi pregršt specijaliteta u prekrasnom ambijentu na čapljinskoj rivi. Svi vi koji ste već bili u konobi uvjerili ste se u kvalitetu usluge, hrane i vina i nije potrebno više govoriti o tome, a oni koji žele prvi put posjetiti konobu Hercegovac pozivamo vas da se sami uvjerite.

Kad se tome pridoda i informacija da su vina tjedna iz renomirane Vinarije Rubis od sutra po promotivnim cijenama, razloga za posjetiti konobu imate više nego dovoljno.

Ljubazni domaćini vas očekuju s mnogo specijaliteta koje jednostavno morate probati! Više detalja možete doznati na Facebook stranici konobe Hercegovac ili na broju mobitela 036/806-849.

Nastavi čitati
LJEKARNA DRAŽENOVIĆ – Čestitka

Najčitanije