Ostanimo u kontaktu

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Provedite ugodno poslijepodne sa Brunom Šimlešom

Objavljeno prije

Bruno Šimleša

Provedite ugodno popodne u petak 23. listopada u 17 sati u društvu Brune Šimleše, autora knjiga popularne psihologije. Bruno će održati predavanje na temu ljubavi, prijateljskih i obiteljskih odnosa, duhovnosti a dotaknut će i druge teme koje okupiraju suvremenog čovjeka.

Šimleša iza sebe ima  sedam objavljenih knjiga, od kojih su “Ljubavologija” (2011.) i “Škola života” (2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj. Bruno je diplomirani sociolog koji, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju “Svaki dan, dobar dan” na Hrvatskoj televiziji.

Nastavi čitati

METKOVSKO LJETO 2020.

Najmlađi sugrađani uživali u edukativno-znanstvenoj predstavi ‘Dan u laboratoriju malog znanstvenika’

Objavljeno prije

Najmlađi sugrađani sinoć su uživali u edukativno-znanstvenoj predstavi ‘Dan u laboratoriju malog znanstvenika‘, koja je u sklopu programa Metkovskog ljeta 2020. održana u prekrasnom ambijentu gradskog parka.

Mladi glumac Miro Čabraja je na djeci zanimljiv i uzrastu prilagođen način odgovorio na pitanja o tome kako nastaje vulkan, bijeli dim, kakve je boje voda, kako se izrađuju čarobne frulice, kako se lansira raketa u svemir, a za kraj im je otkrio tajnu o velikim balonima.

Djeca su aktivno sudjelovala, a količina smijeha i izraza ushićenja izazvanih događanjima u laboratoriju, dokaz su koliko su bila oduševljena predstavom.

Donosimo nekoliko fotografija…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije