Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Proveden projekt ‘Nešto staro za nešto novo’

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić je od svibnja do prosinca 2019. godine provodila projekt Nešto staro za nešto novo s ciljem podizanja svijesti sudionika o važnosti, potrebi i načinu pravilnoga odlaganja tekstila, staklene i metalne ambalaže, kako bi se sprječavalo povećanje zagađenja okoliša.

Aktivnosti su započele već kroz manifestaciju Hrvatska volontira 2019.  Edukacija i promocija novog životnog stila u cilju pravilnog postupanja s otpadom tijekom projektnih aktivnosti omogućile su različitim starosnim skupinama stjecanje novih građanskih kompetencija  i prihvaćanje odgovornosti za pravilno zbrinjavanje otpada  na način da ne ugrožava ljudsko zdravlje i okoliš. Doradom odbačenih limenki, staklenki i ostataka tekstila kroz kreativne radionice nastali su novi uporabni proizvodi.

Sudionici projekta i lokalna zajednica su potaknuti da i sami promišljaju na odgovoran način o zaštiti okoliša i reciklaži, a uradci  s radionica pokazali su da otpad može dobiti i novu ukrasno–uporabnu svrhu. Projekt je financiran od strane Dubrovačko-neretvanske županije.

KOKTELI, JEGER PARTY, HOSTESE.....

Još jedan vrhunski vikend je pred nama u Grey&Padrino Clubu

Objavljeno prije

Još jedan ludi vikend u Grey&Padrino Clubu je pred nama, vrhunskim zabava uz koktele započinje već večeras uz svima poznatog DJ Druju i promo cijene pića i koktela, a nastavlja se u subotu uz DJ Andru, DJ Druju, hostese i Jeger party.

Uz bezvremenske hitove i veliki izbor koktela i ovog vikenda naglasak je na NAGRADNINajzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba uz tagirajte 3 svoja prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite nagrađuje se bocom pića!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedan vrhunski vikend je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije