Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

LOKALPATRIOTIZAM OD 1000 KN

PROUD TO BE an METKOVAC

Objavljeno prije

Registracijska oznaka Metković - MT

Želimo registracijske tablice MT, napisao je naš Gradonačelnik. Super, odličan prijedlog za one koji to žele, a uz to spremni su izdvojiti oko tisuću kuna.

Nove pločice treba platiti, registracijku knjižicu također. Osobno nemamo ništa protiv, Metković je administrativno sjedište, sad će biti i objedinjeni Sud Metković, Ploče i Vrgorac. Zadovoljava i kvotu od 10.000 registriranih automobila.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sigurni smo da bi većini bilo drago. Onima kojima je iz bilo kojih financijskih razloga opterećenje, mogu sačekati do prestanka važenja DU tablica.

Ovih dana i ovi u vrhu trebaju se izjasniti o konačnom izgledu registracijskih tablica po EU normativu. Kome smeta ili bolje rečeno, tko hoće iz nekih kompleksa biti u nekim sredinama iz „grooda“ neka slobodno ostavi DU.

Slobodan izbor, a nama mali doprinos u raspravi.

Nadamo se samo da nije razlog, punjenje proračuna ili nametanje drugim susjednim mjestima nečega što ne žele. A za nas iz Metkovića ide pjesma „Neka pati kome smeta, Metković je prvak svijeta…. “

Prijedlog uvođenja registracijskog područja Metković i registarske pločice oznake „MT“ pročitajte na linku ovdje.

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije