Ostanimo u kontaktu

PRIGODNI DOMJENAK I DRUŽENJE

Prošlo je 10 godina otkad je neretvanska lađa prvi puta preveslala La Manche

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U utorak, 21. svibnja, povodom 10 godina otkad je neretvanska lađa prvi puta preveslala La Manche, u vremenu za 3 sata i 40 minuta, organizirano je druženje u hotelu Narenta za sve sudionike koji su tada veslali i bili u pratnji. Radi se o neretvanskim junacima i gusarima koji su uspjeli napraviti taj podvig i prezentirati lađu u europskim metropolama Parizu i Londonu.

– Mi prezentiramo neretvansku lađu. Zapravo, Udruga lađara Neretve je ona koja je očuvala neretvansku lađu, – rekao nam je Milojko Glasović, jedan od začetnika ideje samog Maratona lađa te dodao:

– Oduševljen sam što sam sve koji su vozili prije 10 godina skupio i što se večeras družimo jer su oni to zaslužili, a pogotovo jer je avionom iz Francuske došao i organizator cijelog događaja, Paul Thierry kojem je majka Kominjanka, a otac Francuz. On radi na tome da opet odemo u Pariz i pomaže u promociji lađa u Francuskoj, – za Metković NEWS izjavio je Glasović.

OBAVIJEST

Jadranska ulica bez vode zbog radova na vodoopskrbnoj mreži

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Jadranskoj ulici da će danas 21.8.2019. od 12:00 do 14:00 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Mole se korisnici za razumijevanje.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije