Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Proslava uz Kolo sreće u Domu za starije osobe i rehabilitaciju

Objavljeno prije

Kolo sreće u Domu (10)

U Domu za starije osobe i rehabilitaciju u Metkoviću danas se igranjem Kola sreće proslavio Međunarodni dan starijih osoba.

Druženje je, sa suradnicima i partnerima Udrugom Otac Ante Gabrić i Domom za starije osobe i rehabilitaciju organizirala Udruga Dobra u sklopu projekta Uključimo starije u našu zajednicu.

Događaj je popratila i Nina Skurić, pročelnica Upravnog odjela  za međugeneracijsku solidarnost, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije, zajedno sa suradnikom Perom Pendom, koja je kazala da podržava rad Udruge Otac Ante Gabrić i Udruge Dobra u projektima pomoći starijim osobama.

Stana Kešina iz Udruge Dobra, voditeljica projekta Uključimo starije u našu zajednicu rekla je da je Udruga  Međunarodni dan za starije osobe htjela proslaviti uz neku vrstu zabave.

– U okviru projekta Uključimo starije u našu zajednicu proslavljamo Međunarodni dan starijih osoba koji se inače obilježava 1. listopada. Ovaj dan smo željeli obilježiti uz neki zabavni sadržaj. Tako smo s volonterima u okviru projekta Za veselu starost izradili drvenu konstrukciju Kola sreće i ono ostaje na korištenje korisnicima Doma nakon ovog dana – kazala je Kešina.

Projekt Uključimo starije u našu zajednicu provodi se uz potporu sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, dok su Kolo sreće i projekt Za veselu starost financirani sredstvima Grada Metkovića.

Pobjednicima Kola sreće uručene su simbolične nagrade, a nakon njega su se predstavnici Doma i udruga, zajedno sa starijima družili uz prigodnu zakusku.

Marija Jeramaz

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije