Ostanimo u kontaktu

DOBRA VIJEST

Pronađeni nestali Puki i Etna: ‘Cijelu noć smo bili u potrazi. Sad se osjećam fenomenalno, srce mi je kao kuća’

Objavljeno prije

Iz mjesta Isklisi kod Novih Sela u petak su pobjegli magarac i kobila. Životinje su pronađene u nedjelju ujutro.

Velika potraga u dolini Neretve za nestalom kobilom i magarcem, Etnom i Pukijem, je završila. Magarac Puki i kobila Etna su pronađeni, i to na području zvanom Crveni grm, na plantaži jabuka gdje su se sladili otpalim voćkama.

“Jutros sam prošetao kroz voćnjak, jutrom prođem nedjeljom i vidio sam da je nešto grizlo jabuke koje su opadale. Kad sam se vratio kući, pričam malom, on pošao u lov, spustio se dolje i kaže mi ‘ćaća, eno ugledao sam konja, zvat ću ljude koji su tražili. Nazvao ih je i eto, našli smo ih”, opisao je pronalazak konja vlasnik voćnjaka u kojemu su se zadržale životinje Milan Nižić.

U obitelji Šiljeg koja je molila pomoć u potrazi – veselje nakon neprospavane noći. “Nismo spavali noćas, bili smo u potrazi. Sve u svemu se dobro završilo. Gospodin mi je javio da je našao konja kod svoje kuće, na plantaži jabuka. Vozili smo prema njima 300 na sat. Osjećao sam se fenomenalno, srce mi je bilo kao kuća”, kazao je vlasnik kobile i magarca.

Dodaje da su obje životinje čipirane, kobila je u njegovom vlasništvu, a magarac je u vlasništvu njegova strica.

Izvor: dnevnik.hr

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA

Ministarstvo poljoprivrede i dalje izdaje propusnice po dosadašnjem principu, temeljem ispunjenog zahtjeva

Objavljeno prije

Ministarstvo poljoprivrede i dalje izdaje propusnice po dosadašnjem principu, temeljem ispunjenog zahtjeva. Poljoprivrednici koji nisu u sustavu PDV-a te nisu u registru poreznih obveznika i dalje podnose zahtjeve na način na koji su i do sada. Također, sve izdane propusnice vrijede do navedenog isteka. Sustav E-građani će se koristiti za kontrolu izdanih propusnica.

Poljoprivrednici se mogu za izdavanje propusnica obratiti djelatniku Ministarstva poljoprivrede po županijama, a kontakti se nalaze na sljedećem linku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije