Ostanimo u kontaktu

UDRUGA DANI NERETVE U ZAGREBU

Promocija knjige ‘Slivanjski govori: fonologija i morfologija’

Objavljeno prije

Foto: Udruga Dani Neretve u Zagrebu

Foto: Udruga Dani Neretve u Zagrebu

Sinoć je u organizaciji Udruge dani Neretve u Zagrebu održana promocija knjige Slivanjski govori, fonologija i morfologija, dr. Perine Vukša Nahod, znanstvenice s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, inače rodom iz Metkovića.

Usprkos vrlo lošim vremenskim uvjetima, otežanom prometu zbog snijega i leda, u dvorani Hotela International ipak se tražilo mjesto više, što opet potvrđuje da se zagrebačke Neretvane ništa ne može spriječiti da se okupe i podrže aktivnosti njihova udruženja.

Zanimljiva i poučna promocija knjige, na kojoj su govorili autorica dr. sc. Perina Vukša Nahod, predsjednik Udruge Dani Neretve u Zagrebu, mag.iur. Antonio Volarević, ravnatelj Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje dr. Željko Jozić, te znanstvenici dr. Joža Horvat i Neretvanin dr. Domagoj Vidović, ukrašena je nastupom ženske klape Ćakulone, osnovane 2001. godine upravo na jednom od druženja tadašnje udruge studenata donjoneretvanskog kraja.

Nakon promocije, druženje je nastavljeno uz piće i prigodni domjenak te nazaobilaznu pjesmu.

Objavljujemo nekoliko fotografija s događaja.

Udruga Dani Neretve u Zagrebu

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati

Najčitanije