Ostanimo u kontaktu

PP METKOVIĆ

Promidžebno preventivna akcija ‘Mopedi i motocikli u prometu’

Objavljeno prije

Provedena preventivna akcija “Mopedi i motocikli u prometu”

Obzirom da su nastupili vremenski uvjeti kada će u cestovnom prometu sudjelovati veći broj vozača mopeda i motocikla obavještavamo Vas da će policijski službenici PP Metković, nadnevka 07. Svibnja 2016. godine (subota) u vremenu od 10,00 do 12,00 sati, na Trgu kralja Tomislava u Gradu Metkoviću, održati promidžbeno – preventivnu akciju „Mopedi i motocikli u prometu“,  a s ciljem  senzibiliziranja javnosti, posebno vozača, na tolerantnije ponašanje za vrijeme upravljanja motociklom i mopedom kao sudionika u prometu.

Uz sudjelovanje moto – udruga, policijski službenici će prezentirati policijsku opremu koja se koristi u svakodnevnom radu u nadzoru cestovnog prometa.

Načelnik PP Metković
Dragan Sršen

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije