Ostanimo u kontaktu

PREDŠKOLCI I PP METKOVIĆ

Promet nije šala, ni opasnost mala

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Krajem siječnja ove godine, u sklopu edukativne akcije Promet nije šala, ni opasnost mala, djeca predškolske dobi Dječjeg vrtića Radost iz Metkovića, su izravno na terenu učila o prometnim pravilima i sigurnom ponašanju u prometu.

U pratnji odgojiteljica, roditelja i policijskih službenika, djeca su šetnjom središtem grada Metkovića primijenjivali znanja o prometnim propisima, sigurnom kretanju u prometu i prometnim znakovima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Također, u sklopu navedene akcije policijska službenica za prevenciju Policijske postaje Metković u spomenutom je vrtiću održala dva predavanja djeci predškolske dobi. Djeca su  kroz razgovor, igru i druženje učila o sigurnom ponašanju o prometu te ponovili osnovne prometne pojmove kao što su cesta, nogostup, semafor, zebra i raskrižje.

Nakon održanog druženja djeci su poklonjene edukativne slikovnice i bojanke.

PU dubrovačko-neretvanska

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije