Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Projektne aktivnosti u sklopu projekta ‘Rastimo zajedno’

Objavljeno prije

Ove godine je Dubrovačko-neretvanska županija udruzi Otac Ante Gabrić sufinancirala provedbu projekta Rastimo zajedno kojim se djeci i mladima omogućilo kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivno sudjelovanje u društvenom životu zajednice.

Projektne aktivnosti su poticale sretno odrastanje uz promicanje pozitivnih životnih vrijednosti.

Razvoj, učenje i rad su zanimljiviji kada se događaju kroz igru i kreativnost pa se kroz  niz kreativnih radionica, prezentacija, razgovora i druženja kod djece i mladih poticao razvoj vještina na svim područjima kako bi jačali svoje samopouzdanje, naučili se timskom radu te poštivali i međusobno slušali jedni druge. Dodatnu važnost projektu dali su roditelji koji su povremeno sudjelovali na radionicama sa svojom djecom te starije osobe iz zajednice uz koje su djeca stjecala nova znanja o kulturnoj baštini svoga zavičaja.

Također, uz mlade volontere – folkloriste, sudionici projekta su mogli naučiti ponešto i o božićnim običajima u drugim dijelovima naše županije.

FOTOGALERIJA

Velika maškarska povorka prošla kroz grad, prva nagrada za pirate iz Vida

Objavljeno prije

Danas je kroz grad u 14 sati od Sportske ulice prošla velika maškarska povorka u kojoj su sudjelovali metkovski vrtići, osnovne škole, Gimnazija Metković te zasebne maškarane skupine.

Prvo mjesto i nagrada od 7 tisuća kuna pripali su Piratima s Kariba iz Vida, drugo mjesto i nagrada od 5 tisuća kuna OŠ don Mihovila Pavlinovića, treće mjesto i 3 tisuće kuna Gimnaziji Metković, a četvrto mjesto OŠ Stjepana Radića.

Posebne nagrade dobile su skupine: Joker, Snjeguljica i fali patuljaka i Dječji vrtić Leut.

U nastavku večeri zabava se seli u Cafe bar Ćakula gdje vas očekuje Ples pod maskamapiće po pristupačnim cijenama i nastup Nevena i Alena.

Donosimo video i fotogaleriju povorke:

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije