Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Projektne aktivnosti u sklopu projekta ‘Rastimo zajedno’

Objavljeno prije

Ove godine je Dubrovačko-neretvanska županija udruzi Otac Ante Gabrić sufinancirala provedbu projekta Rastimo zajedno kojim se djeci i mladima omogućilo kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivno sudjelovanje u društvenom životu zajednice.

Projektne aktivnosti su poticale sretno odrastanje uz promicanje pozitivnih životnih vrijednosti.

Razvoj, učenje i rad su zanimljiviji kada se događaju kroz igru i kreativnost pa se kroz  niz kreativnih radionica, prezentacija, razgovora i druženja kod djece i mladih poticao razvoj vještina na svim područjima kako bi jačali svoje samopouzdanje, naučili se timskom radu te poštivali i međusobno slušali jedni druge. Dodatnu važnost projektu dali su roditelji koji su povremeno sudjelovali na radionicama sa svojom djecom te starije osobe iz zajednice uz koje su djeca stjecala nova znanja o kulturnoj baštini svoga zavičaja.

Također, uz mlade volontere – folkloriste, sudionici projekta su mogli naučiti ponešto i o božićnim običajima u drugim dijelovima naše županije.

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

U petak počinju Ljetne plesne radionice na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso i ove godine u suradnji sa gradom Metkovićem organizira Ljetne plesne radionice koje će se održavati jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine u večernjim terminima na trgu kralja Tomislava.

Zabavite se uz plesni program za djecu i mlade, zaplešite u nagradnim Tik-Tok izazovima, uživajte u dobroj glazbi i veseloj atmosferi, a sve to uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Prva radionica na rasporedu je u petak 10. srpnja s početkom programa u 20.30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije