Ostanimo u kontaktu

UDRUGA OTAC ANTE GABRIĆ

Projektne aktivnosti u sklopu projekta ‘Rastimo zajedno’

Objavljeno prije

Ove godine je Dubrovačko-neretvanska županija udruzi Otac Ante Gabrić sufinancirala provedbu projekta Rastimo zajedno kojim se djeci i mladima omogućilo kvalitetno provođenje slobodnog vremena i aktivno sudjelovanje u društvenom životu zajednice.

Projektne aktivnosti su poticale sretno odrastanje uz promicanje pozitivnih životnih vrijednosti.

Razvoj, učenje i rad su zanimljiviji kada se događaju kroz igru i kreativnost pa se kroz  niz kreativnih radionica, prezentacija, razgovora i druženja kod djece i mladih poticao razvoj vještina na svim područjima kako bi jačali svoje samopouzdanje, naučili se timskom radu te poštivali i međusobno slušali jedni druge. Dodatnu važnost projektu dali su roditelji koji su povremeno sudjelovali na radionicama sa svojom djecom te starije osobe iz zajednice uz koje su djeca stjecala nova znanja o kulturnoj baštini svoga zavičaja.

Također, uz mlade volontere – folkloriste, sudionici projekta su mogli naučiti ponešto i o božićnim običajima u drugim dijelovima naše županije.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici #OSTANITEDOMA

Objavljeno prije

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika do ostanu kod kuće.

Unatoč tome što bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti u šetnji te uživati u prirodnim ljepotama, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice diljem naše Županije bili prazni.  I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti.
Pozivamo sve građane da i današnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije