Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GKS METKOVIĆ

Projekcija filma Gorana Matića ‘Preporučena posveta’, povodom 30. godišnjice smrti oca Ante Gabrića

Objavljeno prije

Film redatelja Gorana Matića, Preporučena posveta

Povodom obilježavanja 30. godišnjice smrti oca Ante Gabrića, pod pokroviteljstvom Grada Metkovića, održat će se u Ustanovi za kulturu i sport (galerija) u subotu, 20. listopada 2018. godine s početkom u 19.30 sati projekcija filma PREPORUČENA POSVETA, metkovskoga redatelja Gorana Matića koji je sa suradnicima ovaj igrano-dokumentarni film snimio u čast našega velikoga misionara.

Otac Ante Gabrić

Nakon projekcije filma, u predvorju Ustanove bit će degustacija neretvanskih i indijskih jela te prikupljanje humanitarne pomoći za obnovu stare škole English Medium School u Mariapoliju u Zapadnom Bengalu u Indiji, a sve u organizaciji Srednje škole Metković i Udruge „Mladi oca Ante Gabrića” koja djeluje pri njoj.

S radošću Vas pozivamo da nas počastite svojim dołaskom i pružite podršku za sva nastojanja koja ovaj grad želi ostvariti u razvijanju svijesti o veličini i značaju oca Ante Gabrića.

S poštovanjem,
Gradonačelnik Dalibor Milan

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije