Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ERASMUS PLUS

Profesori Gimnazije Metković na Azurnoj obali

Objavljeno prije

U sklopu Erasmus Plus projekta “Groundwaters: Learn to Preserve our European Underground Environment” profesorice Gimnazije Metković Branka Vladimir i Ivana Menalo sudjelovale su proteklog tjedna u mobilnosti za profesore u organizaciji francuske međunarodne škole Lycee Internationale de Valbonne u blizini grada Nice na Azurnoj obali.

Uz Gimnaziju, sudionici su bili i iz slovačke škole Sukromna stredna odborna skola Giraltovce, talijanske škole Liceo Archimede iz Acirealea i francuske škole Pierre de Coubertin iz mjesta Le Luc.

U skladu s temom mobilnosti, “Bioraznolikost u krškom krajoliku”, profesori uz predavanja i radionice, uz pratnju speleologa posjetili krške špilje u okolici mjesta Valbonne, vršili mjerenja vode, proučavali geomorfološka obilježja krškog krajolika te posjetili grad Nicu. Predstavljeno je i inovativno podučavanje o podzemnom krajoliku koristeći virtualne 3D šetnje, i planirane su mobilnosti za učenike u ovom projektu, od kojih će prva biti u Gimnaziji Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Projekt je usmjeren na očuvanje okoliša, posebno podzemnih voda, i na podizanje svijesti o njihovom presudnom značaju na život ljudi i biološku raznolikost.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Dubrovačke ulice u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zbog korektivnog održavanja trafostanice TS METKOVIĆ 20 10(20)/0,4kV isporuka električne energije bit će obustavljena u četvrtak 9. prosinca od  9:00 do 11 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

  • Ulica Dubrovačka (od kućnog broja 41 do kraja ulice)

Napomena:
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije