Ostanimo u kontaktu

PRISTIGLE 3 PRIJAVE ZA 10 MJESTA

Produžen rok za kandidature za tijela Udruge lađara Neretve

Objavljeno prije

Sukladno ranijem pozivu za kandidaturu za tijela Udruge lađara Neretve 14. siječnja bio je rok za predaju kandidatura. U navedenom roku za predsjednika ULN pristigla je jedna kandidatura (Milojko Glasović) koja je nepotpuna te po jedna kandidatura za dopredsjednika i člana uprave, (ukupno 3 prijave za 10 mjesta).

Upravni odbor na svojoj sjednici od 14. siječnja 2020.g. donio je odluku da se kandidacijsko razdoblje produžuje zaključno sa 23. siječnja u 18.00 sati kada kandidature moraju biti dostavljene bez obzira na način slanja.

Izborna skupština održati će se u utorak 28. siječnja 2020. god. sa početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Metkoviću (Zgrada političkih stranaka), Kralja Zvonimira 22.

Napomene i upute:

  • Kandidacijski postupak za izbor tijela Udruge završava 23. siječnja 2020. god. u 18.00 sati (krajnji rok za dostavu kandidatura na adresu ULN, bez obzira na način slanja).
  • Pravo da budu birani u tijela ULN imaju svi državljani RH
  • Jedan kandidat može svoju kandidaturu podnijeti za maksimalno dva tijela Udruge. U kandidaturi se mora navesti za koje se tijelo/a Udruge osoba kandidira
  • Kandidature se mogu podnijeti za Predsjednika, Potpredsjednika, 2 člana Upravnog odbora i 3 člana Nadzorno-stegovnog odbora. Mandat svih tijela ULN traje 3 godine.
  • Kandidat za Predsjednika u svojoj kandidaturi predlaže Tajnika ULN i dva člana Upravnog odbora, i oni se sa njim biraju u paketu (odabirom Predsjednika na funkciju i oni bivaju izabrani na funkcije)
  • Svi kandidati za članove svih tijela Udruge (i one koje predlaže kandidat za Predsjednika) uz svoju prijavu obavezno moraju dostaviti sljedeće: kopiju osobne iskaznice, životopis, dokaz o stručnoj spremi (kopija svjedodžbe/diplome/radne knjižice ili sl.), potvrdu nadležnog suda o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), kandidat za Predsjednika; viziju i program razvoja i aktivnosti Udruge za vrijeme svojeg mandata, kandidat za Predsjednika; potvrda Porezne uprave o nepostojanju poreznog duga. Uz gore navedeno, kandidati mogu priložiti i dokaz ili izjavu o: iskustvu na sličnim poslovima, poznavanju rada na računalu (MS Office, Internet, mail, i sl.), poznavanju stranog jezika (engleski, njemački, francuski ili talijanski), ostalim kvalitetama koje posjeduje, a koje mogu biti korisne za rad u tijelima Udruge

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabi­lježena su tri nova slučaja zaraze COVID­-19 infekcijom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji u pos­ljednja 24 sata zabi­lježena su tri nova slučaja zaraze COVID­-19 infekcijom. Radi se o dvije osobe iz Korčule, obiteljskim kontaktima otprije pozitivne osobe, te o jednoj osobi iz Vela Luke, djelatnici Doma za starije i teško bolesne osobe “Majka Marija Petković” iz Blata. Svi preostali djelatnici i štićenici Doma su testirani te su nalazi bili negativni.

S današnjim danom je jedna osoba, iz Blata, izliječena.

Od početka pandemije su analizirana ukup­no 6673 uzorka.

U OB Dubrovnik s je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji je 161 osoba, a u poslje­dnja 24 sata zabilježeno je i jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 48 kršenja mjere samoizolacije.

Od počet­ka pandemije utvrđeno je ukupno 47 sluča­jeva kršenja samoizo­lacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih pro­pisanih mjera od str­ane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije