Ostanimo u kontaktu

PRISTIGLE 3 PRIJAVE ZA 10 MJESTA

Produžen rok za kandidature za tijela Udruge lađara Neretve

Objavljeno prije

Sukladno ranijem pozivu za kandidaturu za tijela Udruge lađara Neretve 14. siječnja bio je rok za predaju kandidatura. U navedenom roku za predsjednika ULN pristigla je jedna kandidatura (Milojko Glasović) koja je nepotpuna te po jedna kandidatura za dopredsjednika i člana uprave, (ukupno 3 prijave za 10 mjesta).

Upravni odbor na svojoj sjednici od 14. siječnja 2020.g. donio je odluku da se kandidacijsko razdoblje produžuje zaključno sa 23. siječnja u 18.00 sati kada kandidature moraju biti dostavljene bez obzira na način slanja.

Izborna skupština održati će se u utorak 28. siječnja 2020. god. sa početkom u 18 sati u Gradskoj vijećnici u Metkoviću (Zgrada političkih stranaka), Kralja Zvonimira 22.

Napomene i upute:

  • Kandidacijski postupak za izbor tijela Udruge završava 23. siječnja 2020. god. u 18.00 sati (krajnji rok za dostavu kandidatura na adresu ULN, bez obzira na način slanja).
  • Pravo da budu birani u tijela ULN imaju svi državljani RH
  • Jedan kandidat može svoju kandidaturu podnijeti za maksimalno dva tijela Udruge. U kandidaturi se mora navesti za koje se tijelo/a Udruge osoba kandidira
  • Kandidature se mogu podnijeti za Predsjednika, Potpredsjednika, 2 člana Upravnog odbora i 3 člana Nadzorno-stegovnog odbora. Mandat svih tijela ULN traje 3 godine.
  • Kandidat za Predsjednika u svojoj kandidaturi predlaže Tajnika ULN i dva člana Upravnog odbora, i oni se sa njim biraju u paketu (odabirom Predsjednika na funkciju i oni bivaju izabrani na funkcije)
  • Svi kandidati za članove svih tijela Udruge (i one koje predlaže kandidat za Predsjednika) uz svoju prijavu obavezno moraju dostaviti sljedeće: kopiju osobne iskaznice, životopis, dokaz o stručnoj spremi (kopija svjedodžbe/diplome/radne knjižice ili sl.), potvrdu nadležnog suda o nekažnjavanju (ne stariju od 6 mjeseci), kandidat za Predsjednika; viziju i program razvoja i aktivnosti Udruge za vrijeme svojeg mandata, kandidat za Predsjednika; potvrda Porezne uprave o nepostojanju poreznog duga. Uz gore navedeno, kandidati mogu priložiti i dokaz ili izjavu o: iskustvu na sličnim poslovima, poznavanju rada na računalu (MS Office, Internet, mail, i sl.), poznavanju stranog jezika (engleski, njemački, francuski ili talijanski), ostalim kvalitetama koje posjeduje, a koje mogu biti korisne za rad u tijelima Udruge

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici #OSTANITEDOMA

Objavljeno prije

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika do ostanu kod kuće.

Unatoč tome što bi svatko od nas ove sunčane dane htio provesti u šetnji te uživati u prirodnim ljepotama, ovu su subotu ulice, trgovi, parkovi, šetnice diljem naše Županije bili prazni.  I HVALA VAM NA TOME!

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zahvaljuje svima koji su poslušali upute Stožera civilne zaštite i ostali kod kuće. Svjesni smo da biste ove lijepe dane najradije proveli u prirodi, družeći se s prijateljima i obitelji, no bit će vremena i za to. Sada je ipak važnije da svi slušamo upute stručnjaka jer ćemo samo tako spriječiti širenje virusa Covid-19.

Policijski službenici obilazili su danas sva javna mjesta na kojima bi se građani mogli okupljati te su provjeravali da li svi poštuju Odluku o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, a s tim aktivnostima će nastaviti.
Pozivamo sve građane da i današnju nedjelju provedu kod kuće, a one koji će ipak boraviti na otvorenom prostoru, da vode računa o tome da se ne grupiraju i da održavaju socijalnu distancu.

Zahvaljujemo svim građanima koji poštuju odluke Stožera civilne zaštite RH i preporuke epidemiologa i liječnika.

Vodite računa o sebi, svojim bližnjima i široj zajednici i OSTANITE DOMA!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije