BUSTED

Procesuirane žene koje su 7. lipnja pokrale stariju osobu

Dvije nepoznate ženske osobe su najprije pozvonile, a potom nepozvane ušle. Dok je jedna razgovarala s vlasnicom, druga je iz njezine sobe otuđila novac.

Objavljeno 7. kolovoza 2013. u kategorijama: Crna kronika, Metković, News.

U prostorijama Policijske postaje Metković provedeno je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakinjom osumnjičenom za kazneno djelo krađe na štetu 91-godišnjakinje.

Naime, nakon što je oštećenoj na prodaju nudila masažere, osumnjičena je 7. lipnja ove godine ponovno došla u kuću oštećene u Metkoviću, zajedno s još jednom  ženskom osobom, kojom prilikom joj je osumnjičena iz sobe otuđila veću količinu novca, i to za vrijeme dok je druga ženska osoba razgovarala s oštećenom.

Protiv osumnjičene 42-godišnjakinje slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

>> Dvije žene pokrale stariju osobu

 

“Švabo” se opustio i zaboravio na granicu unutar EU

Jučer, 6. kolovoza, oko 8.50 sati, policijski službenici Postaje granične policije Metković su na graničnom prijelazu Klek prilikom obavljanja granične kontrole u kamp prikolici, njemačkih nacionalnih oznaka, kod 22-godišnjeg državljanina Njemačke, pronašli i oduzeli staklenku u kojoj se nalazila droga marihuana i tri manja pakiranja iste droge, sveukupne težine 27,8 g.

Državljanin Njemačke je sankcioniran sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari