Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAGREBAČKA ULICA NAKON KIŠE OPET PLIVA

Milan: problem poplavljivanja trebao bi se početi rješavati ovog tjedna

Objavljeno prije

Milan Zagrebačka

U Zagrebačkoj ulici je nakon sinoćnje jake kiše dio ceste ostao poplavljen te je stvorio poteškoće stanarima ulice, pješacima i u prometu. Gradonačelink Dalibor Milan je na poziv stanara danas oko 9:30 došao vidjeti poplavljeni dio ulice i saslušati ih.

Stanari osjećaju da se desni dio Metkovića godinama zapostavlja i pozvali su gradsku vlast da se što prije napravi kanalizacija jer postojeći šaht dubine metar i pol ne rješava problem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Hoće li se Zagrebačka ulica svaki put kad padne kiša pretvarati u rijeke i potoke? – pita se Marin Medak, jedan od stanara ulice, te dodaje – Ovo ovdje pliva čim padne malo kiše. Ne možemo bez čizama do trgovine otići, a za djecu koja idu u školu da ne govorim. Svaka čast susjedu iz komunalnog koji ispumpa pola ulice, ali ljudi to je sramota! Pa stara Narona je imala kanalizaciju!

Gradonačelnik Dalibor Milan složio se da je taj dio ulice problematičan i rekao da bi radovi koji bi riješili odvod oborinskih voda uskoro trebao početi.

– Odmah po dolasku na vlas detektirao sam problem Zagrebačke ulice s obzirom na to da su mi brojni njeni stanari ukazali na taj problem. I danas sam na poziv sugrađana izašao na teren i zaista sam vidio koliko je teška situacija. Projekt je već napravljen i Metković d.o.o. je dobio nalog da po tom projektu riješi taj problem i prema mojim saznanjima ovaj tjedan će se krenuti u realizaciju tog projekta – rekao je Milan.

 

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije