Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

ZAGREBAČKA ULICA NAKON KIŠE OPET PLIVA

Milan: problem poplavljivanja trebao bi se početi rješavati ovog tjedna

Objavljeno prije

Milan Zagrebačka

U Zagrebačkoj ulici je nakon sinoćnje jake kiše dio ceste ostao poplavljen te je stvorio poteškoće stanarima ulice, pješacima i u prometu. Gradonačelink Dalibor Milan je na poziv stanara danas oko 9:30 došao vidjeti poplavljeni dio ulice i saslušati ih.

Stanari osjećaju da se desni dio Metkovića godinama zapostavlja i pozvali su gradsku vlast da se što prije napravi kanalizacija jer postojeći šaht dubine metar i pol ne rješava problem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Hoće li se Zagrebačka ulica svaki put kad padne kiša pretvarati u rijeke i potoke? – pita se Marin Medak, jedan od stanara ulice, te dodaje – Ovo ovdje pliva čim padne malo kiše. Ne možemo bez čizama do trgovine otići, a za djecu koja idu u školu da ne govorim. Svaka čast susjedu iz komunalnog koji ispumpa pola ulice, ali ljudi to je sramota! Pa stara Narona je imala kanalizaciju!

Gradonačelnik Dalibor Milan složio se da je taj dio ulice problematičan i rekao da bi radovi koji bi riješili odvod oborinskih voda uskoro trebao početi.

– Odmah po dolasku na vlas detektirao sam problem Zagrebačke ulice s obzirom na to da su mi brojni njeni stanari ukazali na taj problem. I danas sam na poziv sugrađana izašao na teren i zaista sam vidio koliko je teška situacija. Projekt je već napravljen i Metković d.o.o. je dobio nalog da po tom projektu riješi taj problem i prema mojim saznanjima ovaj tjedan će se krenuti u realizaciju tog projekta – rekao je Milan.

 

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije