Ostanimo u kontaktu

22. MARATON LAĐA

‘Prljavo kazalište’ nastupa u Pločama nakon proglašenja pobjednika

Objavljeno prije

22. Maraton lađa održava se 10. kolovoza, a po proglašenju pobjednika u Pločama će sve posjetitelje i natjecatelje zabavljati Prljavo kazalište, dok će kao predgrupa nastupiti Obala 5.

Nakon koncerta zabava se nastavlja do kasno u noć uz DJ-eve. Nadodajemo kako istoga dan povodom Maratona lađa, a u sklopu Opuzenskoga lita, u Opuzenu nastupa Zorica Kondža u 22:30.

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

Tečaj ‘Prerada voća i povrća’ s naglaskom na preradu plodova mandarina u sok i džem

Objavljeno prije

Ministarstvo poljoprivredeUprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva organizira tečaj Prerada voća i povrća s naglaskom na preradu plodova mandarina u sok i džem kako bi se postigla dodatna vrijednost proizvoda.

Tečaj je besplatan i planiran u trajanju 4 dana (25 školskih sati).  Po završetku tečaja korisnici će dobiti potvrdu koja je prihvatljiva kao dokaz za ostvarivanje poticaja u  IAKS mjeri – Mladi poljoprivrednici, kao i za mjeru 6.1.1. ruralnog razvoja – Mladi poljoprivrednik.

Tečaj je planiran od 16. -19. 12.2019. i odvija se u dva dijela: 3 dana teorijskog dijela – Zgrada političkih stranka Metković i 1 dan praktičnog dijela na OPG-u Kican.

Zainteresirani se mogu prijaviti preko ispod navedenog linka ili na kontakt: Zoran Kajić 091/4882-786.

https://www.savjetodavna.hr/eventer/prerada-i-dorada-voca-2/edate/2019-12-16/

Foto: thinkstock

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije