Ostanimo u kontaktu
HDZ BANNER

MARATON LAĐA

Priznanja i nagrade ovogodišnjeg Maratona lađa na Neretvi

Objavljeno prije

Maraton lađa 2018 (210)

Na kraju Maratona lađa u Pločama dodijeljene su plakete i medalje.

Plaketu za fair-play pripala je ekipi Čeljevo-Čapljina, plakete za izveslanih 20. Maratona lađa dobili su Domagojevi gusari-Vid i pojedinci: Hrvoje Medak, Branko Markota i Miro Matić, a Petar Brljević za 15. maratona lađa.

Također, dodijeljene su plakete i zaslužnim pojedincima: Marku Marušiću, Milojku Glasoviću i Pavi Jerkoviću. Slijedila je podjela medalja i štitova trima prvoplasiranim ekipama.

Trećeplasiranoj ekipi Gusara medalje je predao predsjednik UL Neretve Dalibor Obradović, a mali Domagojev štit u trajno vlasništvo član Uprave HEP-a Petar Sprčić.

Bjelovarskim Argonautima srebrne medalje je predao župan Nikola Dobroslavić, dok im je metkovski gradonačelnik Dalibor Milan predao mali Domagojev štit u trajno vlasništvo.

Veliki prijelazni Domagojev štit pobjedničkoj ekipi Stabline uručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, medalje im je oko vrata objesio zapovjednik Hrvatske ratne mornarice komodor Ivo Raffanelli, dok im je mali Domagojev štit u trajno vlasništvo predao gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

Tekst: maraton-ladja.hr
Foto: Marija Jeramaz / Metković NEWS

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije