Ostanimo u kontaktu

PRVENSTVO HRVATSKE U MARATONU U KAJAKU I KANU NA MIRNIM VODAMA

Privremeno se zabranjuje parkiranje na Velikoj rivi od Spomenika prema Lučkom mostu

Objavljeno prije

Obavještavaju se građani da će zbog održavanja Prvenstva Hrvatske u maratonu u kajaku i kanu na mirnim vodama, dana 17. i 18. srpnja privremeno biti zabranjeno parkiranje na Velikoj rivi od Spomenika prema Lučkom mostu.

Također se obavještavaju građani da će dana 19. i 20. srpnja privremeno biti zabranjeno parkiranje u Gradskom parku i ispred Hotela Narona zbog održavanja sajma povodom proslave Svetog Ilije, Dana Grada Metkovića.

Mole se vlasnici motornih vozila da u navedenom vremenskom razdoblju ne parkiraju svoja vozila na navedenim lokacijama, te ujedno za strpljenje i poštivanje prometne signalizacije, kao i korištenje obilaznih pravaca

GRAD METKOVIĆ

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pet iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o osam osoba muškog spola i osam osoba ženskog spola: pet iz Metkovića, tri iz Dubrovnika i Ploča te jednoj iz Župe dubrovačke, Opuzena, Korčule, Orebića i Vele Luke.

Izliječeno je 37 osoba: 11 iz Dubrovnika i Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, dvije iz Korčule i Ploča, jedna iz Opuzena, Slivnog, Kule Norinske i Zažablja te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađeno je 685 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 102 011 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus.

U samoizolaciji su 692 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježena su četiri kršenja mjere samoizolacije (svi na granici). Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 913 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije