Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

U MUZEJ SAMO S MASKOM

Prirodoslovni muzej Metković otvara svoja vrata za posjetitelje

Objavljeno prije

U skladu s odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, zbog sprječavanja širenja zaraze korona virusom, radno vrijeme Muzeja se privremeno mijenja, biti će  otvoren od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati s pauzom od 13 do 14  sati zbog dezinfekcije prostora, te subotom od 9 do 14 sati.

Molimo za razumijevanje posjetitelje koji dođu u većoj grupi od 10 osoba, uvodno predavanje obaviti će se van prostora muzeja, a posjetitelji će moći u grupama od 10 osoba  obilaziti postav uz pratnju djelatnika muzeja.

Svjesni da i dalje postoji opasnost od zaraze apeliramo  na posjetitelje da se pridržavaju svih propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), a to su prvenstveno mjere fizičkog distanciranja, nošenja zaštitnih maski i rukavica te redovito dezinficiranje ruku i obuće na ulazu u muzej zbog vlastitog ali i zdravlja djelatnika..

JUBILARNA NOĆ KNJIGE

Gradska knjižnica Metković poziva na predstavu za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!’

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u srijedu, 21. travnja u 17.30 sati održat će se predstava za djecu ‘Nemaš pojma, Grizlijane!‘ u izvedbi Kazališta Smješko iz Zagreba.

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 12 godina, traje do 45 min, a ulaz je besplatan.

Glavni lik predstave je simpatični medo Grizlijan, koji počinje učiti kako se treba sam snalaziti u svijetu koji ga okružuje. Predstava se bavi problemima sa kojima se susreće svako dijete pri polasku u školu kada mora naučiti kako postati samostalniji i kako prihvatiti odgovornosti. Ova poučna priča uči djecu kako nema smisla plakati nad onime u čemu nisu dobra, već se treba truditi i promijeniti to radom.

Organizator je Gradska knjižnica Metković povodom jubilare, desete Noći knjige.

Predstava će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama i preporukama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije