Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MJESTO KOJE JEDNOSTAVNO TREBATE (P)OSJETITI

Prirodni zen i ljetni ples na jednom mjestu – Club Divine i “Art Of Emotions”

Objavljeno prije

U Čapljini, na rijeci Trebižat, u subotu 17.07.2021. godine održat će se spektakularan događaj praćen najpoznatijim zvucima elektronske muzike iz regije.

Sa kompletnim rebrendigom kluba ove sezone, definirano je da klub bude domaćin raznim specifičnim događajima, izvođačima i ljubititeljima prirode.

Prvi u nizu takvih događaja je “Art Of Emotions”, događaj iza kojeg stoji organizator “FreshWave” festivala Nebs Jack. To će biti šesta AOE žurka na kojoj će pored Nebs-a nastupati i regionalne zvijezde poput Marka Nastića i Yakka-e. Događaj počinje od 13 sati gdje će posjetitelji imati priliku plesati, kupati se, igrati odbojku na pijesku ili jednostavno odmarati u prirodi i uživati u cjelodnevnom programu događaja. Priliku da zabave posjetitelje imat će i mlade nade iz Sarajeva Indy Rose, Immodica i Doel.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Važno je naglasiti da je događaj limitiranog kapaciteta. Prodajna mjesta karata: – Club Divine (Čapljina) – Bazza (Mostar) – Opera (Sarajevo) – Hogwarts (Banja Luka)

Cijena karata u presprodaji je 15KM, a na dan koncerta 20KM. Objekat je otvorenog tipa, prostire se na više od 3000 metara kvadratnih riječnih otoka gdje svako može pronaći svoj mir i sigurnost. “Probably the safest place in the Europe”

123movies

using google maps on websites

RADOVI NA PUKNUĆU VODOVODNE MREŽE

Ulica Put Narone kroz jutro bez vode

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u ulici Put Narone, da će danas 08.08.2022. od 9:30 do 11:30 zbog radova na iznenadnom puknuću na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Iz Gradskog vodovoda mole za razumijevanje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije