Ostanimo u kontaktu

MJESTO KOJE JEDNOSTAVNO TREBATE (P)OSJETITI

Prirodni zen i ljetni ples na jednom mjestu – Club Divine i “Art Of Emotions”

Objavljeno prije

U Čapljini, na rijeci Trebižat, u subotu 17.07.2021. godine održat će se spektakularan događaj praćen najpoznatijim zvucima elektronske muzike iz regije.

Sa kompletnim rebrendigom kluba ove sezone, definirano je da klub bude domaćin raznim specifičnim događajima, izvođačima i ljubititeljima prirode.

Prvi u nizu takvih događaja je “Art Of Emotions”, događaj iza kojeg stoji organizator “FreshWave” festivala Nebs Jack. To će biti šesta AOE žurka na kojoj će pored Nebs-a nastupati i regionalne zvijezde poput Marka Nastića i Yakka-e. Događaj počinje od 13 sati gdje će posjetitelji imati priliku plesati, kupati se, igrati odbojku na pijesku ili jednostavno odmarati u prirodi i uživati u cjelodnevnom programu događaja. Priliku da zabave posjetitelje imat će i mlade nade iz Sarajeva Indy Rose, Immodica i Doel.

Važno je naglasiti da je događaj limitiranog kapaciteta. Prodajna mjesta karata: – Club Divine (Čapljina) – Bazza (Mostar) – Opera (Sarajevo) – Hogwarts (Banja Luka)

Cijena karata u presprodaji je 15KM, a na dan koncerta 20KM. Objekat je otvorenog tipa, prostire se na više od 3000 metara kvadratnih riječnih otoka gdje svako može pronaći svoj mir i sigurnost. “Probably the safest place in the Europe”

123movies

using google maps on websites

KULTURNA MANIFESTACIJA

Održana 11. Rimska noć u Naroni

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića i Arheološkoga muzeja Narona te uz potporu Grada Metkovića, u petak je u Vidu održana 11. Rimska noć u Naroni.

Epidemiološke mjere su se pobrinule da se ovogodišnja manifestacija održi sa znatno manjim brojem posjetitelja, ali organizatori su se potrudili osmisliti zaista zanimljiv program na temu medicine u staroj Naroni. Na tu temu je održana i radionica za djecu, a ovogodišnji gosti su im bili predstavnici Turističke organizacije Kotor koji su prezentirali arheološko nalazište u Risnu.

Središnji dio programa, na terasi Arheološkoga muzeja prigodnim govorom otvorili su ravnateljica Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur i ravnatelj Arheološkoga muzeja Narona Toni Glučina. Zabavni program su otvorili Ivan i Sunčica sa neizostavnim Vodorige fire show-om, te kazališna Udruga Virko iz Šibenika koja je baš za ‘Rimsku noć u Naroni’ napravila kazališnu predstavu ‘Vijesti iz Rima’.

Glavni dio programa na terasi Arheološkoga muzeja smo prenosili uživo, pogledajte video prilog.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije