Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

MJESTO KOJE JEDNOSTAVNO TREBATE (P)OSJETITI

Prirodni zen i ljetni ples na jednom mjestu – Club Divine i “Art Of Emotions”

Objavljeno prije

U Čapljini, na rijeci Trebižat, u subotu 17.07.2021. godine održat će se spektakularan događaj praćen najpoznatijim zvucima elektronske muzike iz regije.

Sa kompletnim rebrendigom kluba ove sezone, definirano je da klub bude domaćin raznim specifičnim događajima, izvođačima i ljubititeljima prirode.

Prvi u nizu takvih događaja je “Art Of Emotions”, događaj iza kojeg stoji organizator “FreshWave” festivala Nebs Jack. To će biti šesta AOE žurka na kojoj će pored Nebs-a nastupati i regionalne zvijezde poput Marka Nastića i Yakka-e. Događaj počinje od 13 sati gdje će posjetitelji imati priliku plesati, kupati se, igrati odbojku na pijesku ili jednostavno odmarati u prirodi i uživati u cjelodnevnom programu događaja. Priliku da zabave posjetitelje imat će i mlade nade iz Sarajeva Indy Rose, Immodica i Doel.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Važno je naglasiti da je događaj limitiranog kapaciteta. Prodajna mjesta karata: – Club Divine (Čapljina) – Bazza (Mostar) – Opera (Sarajevo) – Hogwarts (Banja Luka)

Cijena karata u presprodaji je 15KM, a na dan koncerta 20KM. Objekat je otvorenog tipa, prostire se na više od 3000 metara kvadratnih riječnih otoka gdje svako može pronaći svoj mir i sigurnost. “Probably the safest place in the Europe”

123movies

using google maps on websites

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Župan Nikola Dobroslavić čestitao blagdan Hanuke

Objavljeno prije

Povodom blagdana Hanuke župan Nikola Dobroslavić uputio je čestitku predsjednici Židovske općine u Dubrovniku Sabrini Horović. Čestitku prenosimo u cijelosti:

Poštovana gospođo Horović,
uime Dubrovačko-neretvanske županije i svoje osobno ime Vama i svim vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Hanuku, židovski blagdan Svjetlosti i Posvećenja. Svjetlost širi vedrinu i nadu, a nada poražava malodušnost, mržnju i zlo.
Želim da unatoč vremenu pandemije koronavirusa podijelite radost zajedništva u miru i solidarnosti sa svojim bližnjima, ali i sa svima potrebitim ljubavi i suosjećanja.

Hag Hanuka Sameah!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

S poštovanjem,

ŽUPAN
Nikola Dobroslavić

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije