Ostanimo u kontaktu

BEAUTY STUDIO SNJEŽANA

Pripadnice ljepšeg spola dobile novi salon ljepote

Objavljeno prije

Kozmetički salon Snježana

U četvrtak, 1. lipnja, u našem gradu svečano je otvoren novi Beauty studio Snježana, koji pripadnicama ljepšeg spola nudi širok spektar kozmetičkih usluga poput japanskog iscrtavanja obrva, čupanje obrva i nadusnica, bojanje obrva, manikura sa SMS prahom, tipse, lash fit, ekstenzije trepavica te šminkanje za sve prigode.

Na otvorenju je vladala jedna nadasve ugodna i vesela atmosfera koju su upotpunili obitelj, prijatelji, poznanici i budući korisnici usluga ovog novootvorenog salona ljepote.

Za izuzetan ambijent, pored samog dizajna prostora i vrhunskih preparata poznatih brendova, zaslužna je vlasnica, Snježana Kuran, koja svoj posao obavlja veoma ljubazno i profesionalno što ujedno dokazuju i certifikati uspješno završenih tečajeva.

Ovaj mali raj za pripadnice nježnijeg spola nalazi se u blizini Autobusnog kolodvora u Metkoviću, u Splitskoj ulici na broju 4, a možete ga podsjetiti u radnim danom od 9 do 17, odnosno subotom od 9 do 12 sati. Rezervacije se primaju na broj 098 732 165 (Snježana).

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije