Ostanimo u kontaktu

PANDEMIJA KORONAVIRUSA

Priopćenje Stožera civilne zaštite Općine Kula Norinska

Objavljeno prije

Stožer civilne zaštite Općina Kula Norinska aktivno djeluje sukladno zakonskim obavezama i potrebama na terenu – prati situaciju u vezi s opasnošću od epidemije novog koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), te je u kontinuiranom kontaktu s nadležnim županijskim i nacionalnim tijelima. U slučaju potrebe pravodobno ćemo reagirati konkretnim mjerama.

Na području općine Kula Norinska nema planiranih većih kulturnih, sportskih i drugih događaja, te su za područje naše općine adekvatne mjere koje su donesene i primjenjuju se na nacionalnoj i županijskoj razini. Molimo da pratite u slijedećim danim a službene web stranice i facebook stranice općine, na kojima ćemo u slučaju potrebe objaviti nove mjere.

Pozivamo građane da prate preporuke nadležnih nacionalnih i županijskih tijela – prvenstveno Vlade RH: https://vlada.gov.hr/koronavirus, Nacionalnog stožera civilne zaštite https://civilna-zastita.gov.hr/, te Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: https://www.hzjz.hr/priopcen…/koronavirus-najnoviji-podatci/ i https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/…/ .

PRENOSIMO UŽIVO

29. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Objavljeno prije

Danas, 28. listopada 2020. godine, s početkom u 17 sati, u galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković će se održati 29. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića. Na dnevnom redu se nalazi devet točaka, a moći ćete ih pratiti uživo putem naše Facebook stranice Metković NEWS, odnosno, s početkom Sjednice i u sklopu ove objave.

Dnevni red

  1. Izvješća Mandatnog odbora i Zaključci o nastavku obnašanja dužnosti člana Gradskog vijeća i prestanku obnašanju dužnosti zamjenika člana Gradskog vijeća.
  2. Prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Metkovića od 1.1.2020. do 30.6.2020. godine.
  3. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Ugovora o pravu građenja i prijenosu investitorskih prava.
  4. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge javnih tržnica na malo u Gradu Metkoviću.
  5. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge za uslugu ukopa na gradskim grobljima u Gradu Metković.
  6. Polugodišnje izvješće o radu Gradonačelnika za period od 1. siječnja 2020. godine do 30. lipnja 2020. godine.
  7. Prijedlog Programa potpora poduzetnicima za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID 19.
  8. Prijedlog Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2020. godinu.
  9. Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o načinu i uvjetima sudjelovanja roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije