Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆ

Pretragom kuće pronađeno mu jedanaest paketića marihuane i nargila

Objavljeno prije

U petak, 4. listopada, temeljem naloga Prekršajnog suda u Metkoviću, izvršena je pretraga obiteljske kuće u Metkoviću koju koristi 29-godišnjak. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto 8 pvc paketića i 3 papirnata smotuljka sa ukupnim sadržajem 52,9 g marihuane i „nargila“ sa tragovima marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama  protiv 29-godišnjaka slijedi kaznena prijava redovnim putem.

 

Kod 18-godišnjeg Čeha sjemenke indijske konoplje, ‘trava’ i zračna puška

Obavljajući izlaznu graničnu kontrolu policijski službenici Postaje granične policije Metković su u subotu, 5. listopada na graničnom prijelazu Klek kod 18-godišnjeg državljanina Češke pronašli i oduzeli 120 sjemenki indijske konoplje, manju količinu marihuane i zračnu pušku.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i Zakona o oružju državljanin Češke je doveden na Prekršajni sud u Metkoviću gdje je kažnjen novčanom kaznom.

POLICIJSKA UPRAVA DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Zatečen s 50 grama droge afentamin i manjom količinom marihuane

Objavljeno prije

U večernjim satima u petak, 18. siječnja, policijski službenici Policijske postaje Ploče su na Trgu kralja Tomislava u Pločama 26-godišnjeg hrvatskog državljana zatekli s gotovo 50 g droge amfetamin speed i manjom količinom marihuane. Droga je uz potvrdu oduzeta, a zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija protiv 26-goišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati

TRAGEDIJA U METKOVIĆU

Mladić se objesio u podrumu obiteljske kuće u Orašini

Objavljeno prije

Tragedija u Metkoviću. Danas oko 16 sati u Orašini pronađeno je beživotno tijelo mladića obješeno u podrumu obiteljske kuće.

Kako neslužbeno doznajemo od susjeda, mladić, u svojim kasnim dvadesetim godinama, tu je živio kao podstanar, a obješenog ga je pronašao kolega s posla, koji ga je došao obići jer danas nije došao na posao.

Očevid je u tijeku, više detalja donosimo po službenom izvješću.

Nastavi čitati

Najčitanije