Ostanimo u kontaktu

APEL OBITELJI JAKIĆ

Prije dva dana nestala osoba, jeste li ga vidjeli?

Objavljeno prije

Gordan Jakić Goro

Na području Metkovića prije dva dana, točnije u subotu 12. prosinca 2015., nestala je osoba sa slike, Goran Jakić Goro. Obitelj nestalog Gorana nam javlja da je napustio obiteljsku kuću u ranim jutarnjim satima, te se sumnjalo da je otišao u staru kuću koja se nalazi u Crnićima pokraj Pruda, ali na toj lokaciji nije pronađen, te mu se od tada gubi svaki trag.

Obitelj je nestanak jučer prijavila policiji, te mole sve građane ukoliko posjeduju informacije o nestalom Goranu Jakiću da obavijestite najbližu policijsku postaju (192) ili im dojave na broj 097 666 88 26 ili 097 666 88 36.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

34-godišnjak se sumnjiči za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 34-godišnjak iz Župe Dubrovačke sumnjiči se za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, utvrđeno je da je osumnjičeni od 2017. godine do listopada ove godine, s ciljem stjecanja protupravne materijalne i nematerijalne koristi, nabavljao, posjedovao, prodavao i posredovao u prodaji kokaina osobama s područja Dubrovnika.

Temeljem naloga Županijskog suda obavljena je pretraga obiteljske kuće predmetnog te su pronađene manje količine hašiša i marihuane.

Tijekom dana 34-godišnjak će, uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

                       Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije