Ostanimo u kontaktu

VREMEPLOV

Prije 25 godina održan prvi izbor za Miss Neretve

Objavljeno prije

Prije 25 godina, točnije 1. srpnja 1994., održan je prvi izbor za Miss Neretve. Glavni inicijator je bio Milojko Glasović, a sponzor Razvitak Metković te još pedesetak manjih sponzora uz pokroviteljstvo gradova iz doline: Metković, Opuzen, Ploče… kao i radio postaje iz Metkovića i Ploča te TVO iz Opuzena.

Natjecalo se 17 ljepotica iz cijele doline, a prve tri su bile iz Ploča: pobjednica Anita Letica, prva pratilja Klaudija Kostova i druga pratilja Ivana Radaljac dok je miss fotogeničnosti bila Ivanka Deak iz Opuzena.

Pobjednica je prošla na natjecanje za izbor za Miss Hrvatske te dobila mnogo sponzorskih nagrada u vrijednosti preko 4000 DM.

Voditelj programa i izbora je bio Denis Latin, dok su za zabavni dio večeri su bili zaduženi Vinko Coce, grupa Kompas i Zorana Šiljeg.

Izvor: Nikica Medak

CUO PETAR LEVANTIN

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

Objavljeno prije

Školska generacija 78/79,, generacija koja je prva završila u CUO ‘Petar Levantin’, u subotu, 13. srpnja u Metkoviću je obilježila 40-tu obljetnicu mature.

Misu za sve umrle ove generacije u crkvi Franje Asiškog na Kladi predvodio je don Miroslav Rubić, a nakon mise proslava obljetnice je nastavljena u Restoranu Adria.

Ovom prilikom čestitamo im 40-tu obljetnicu mature!

Školska generacija 78/79. obilježila 40-tu obljetnicu mature

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije