Ostanimo u kontaktu

UDRUGA MLADIH KOLEKTIV

Prijavite se na ‘Street art MTK’ i predstavite na uličnoj galeriji grada Metkovića

Objavljeno prije

Udruga mladih KOLEKTIV poziva sve zainteresirane za sudjelovanje na Street art MTK da se svojim radovima predstave na uličnoj galeriji grada Metkovića.

Sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i prezime, kratko se opisati, poslati nam slike dosadašnjih likovnih radova i skicu što bi crtali na Street artu MTK.

Za lokaciju će se pobrinuti naša Udruga, a svaki prijedlog za lokaciju je dobrodošao.

Ovim pozivom želimo ohrabriti sve koji se žele kreativno izražavati da se jave i postanu dio ove pozitivne priče u Dolini.

Prijave možete poslati na mail kolektiv.metkovic1@gmail.com ili u inbox facebook stranice Udruga mladih Kolektiv.

Festival će se održati 27. i 28. rujna 2019. godine.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije