Ostanimo u kontaktu

GASTRO NATJECANJE

Prijavite se na 6. ‘Raštiku u Naroni’!

Objavljeno prije

U organizaciji HSŠKD Narona-sekcije Mladi Vid po 6.put organizira gastronomsko-zabavnu manifestaciju “RAŠTIKA u NARONI” koja će se održati u nedjelju 27. siječnja s početkom u 12.30 sati na Naronskom trgu ispred Arheološkog muzeja Narona.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja (petak) na telefon: 091-790-3130 (Karlo) ili preko facebook stranice RAŠTIKA U NARONI.

Za vrijeme trajanja manifestacije predstavljati će se proizvodi s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava naše doline a za glazbeni dio pobrinuti će se grupa Tajni dodir.

Raštika ili lisnati kelj zeljasto mediteransko povrće jedna je od najtraženijih namirnica u ovo doba. Na njoj su se othranili naši stari.

Shuhana sa suhim mesom, slaninom ili divenicama prava je delicija za nepce.  Pozivamo vas da posjetite ovu manifestaciju i kušate raštiku koju će spremati sudionici natjecateljskog dijela.

POVODOM GODIŠNJICE SMRTI OLIVERA DRAGOJEVIĆA

U ponedjeljak projekcija Oliverovog koncerta iz pariške Olympije u Opuzenu

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 29. srpnja povodom godišnjice smrti Olivera Dragojevića na opuzenskom Trgu kraj Caffe bara Dado održat će se video projekcija Oliverovog čuvenog koncerta u pariškoj Olympiji iz 2006. godine. Projekcija počinje u 21:30.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije