Ostanimo u kontaktu

GASTRO NATJECANJE

Prijavite se na 6. ‘Raštiku u Naroni’!

Objavljeno prije

U organizaciji HSŠKD Narona-sekcije Mladi Vid po 6.put organizira gastronomsko-zabavnu manifestaciju “RAŠTIKA u NARONI” koja će se održati u nedjelju 27. siječnja s početkom u 12.30 sati na Naronskom trgu ispred Arheološkog muzeja Narona.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja (petak) na telefon: 091-790-3130 (Karlo) ili preko facebook stranice RAŠTIKA U NARONI.

Za vrijeme trajanja manifestacije predstavljati će se proizvodi s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava naše doline a za glazbeni dio pobrinuti će se grupa Tajni dodir.

Raštika ili lisnati kelj zeljasto mediteransko povrće jedna je od najtraženijih namirnica u ovo doba. Na njoj su se othranili naši stari.

Shuhana sa suhim mesom, slaninom ili divenicama prava je delicija za nepce.  Pozivamo vas da posjetite ovu manifestaciju i kušate raštiku koju će spremati sudionici natjecateljskog dijela.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Svi jučer uzeti uzorci su negativni.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao, te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji je i dalje ukupno 5 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije