Ostanimo u kontaktu

GASTRO NATJECANJE

Prijavite se na 6. ‘Raštiku u Naroni’!

Objavljeno prije

U organizaciji HSŠKD Narona-sekcije Mladi Vid po 6.put organizira gastronomsko-zabavnu manifestaciju “RAŠTIKA u NARONI” koja će se održati u nedjelju 27. siječnja s početkom u 12.30 sati na Naronskom trgu ispred Arheološkog muzeja Narona.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 25. siječnja (petak) na telefon: 091-790-3130 (Karlo) ili preko facebook stranice RAŠTIKA U NARONI.

Za vrijeme trajanja manifestacije predstavljati će se proizvodi s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava naše doline a za glazbeni dio pobrinuti će se grupa Tajni dodir.

Raštika ili lisnati kelj zeljasto mediteransko povrće jedna je od najtraženijih namirnica u ovo doba. Na njoj su se othranili naši stari.

Shuhana sa suhim mesom, slaninom ili divenicama prava je delicija za nepce.  Pozivamo vas da posjetite ovu manifestaciju i kušate raštiku koju će spremati sudionici natjecateljskog dijela.

UDRUGA DOBRA

Podijeljene osnovne higijenske potrepštine krajnjim korisnicima projekta ‘Ja iz ove zemlje ne idem!’

Objavljeno prije

Udruga DOBRA u sklopu projekta ‘Ja iz ove zemlje ne idem!‘ podijelila je osnovne higijenske potrepštine za krajnje korisnike. Nabava paketa osnovnih higijenskih potrepština je jedan od elemenata samog projekta. Pakete su preuzele njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje se brinu o krajnjim korisnicima.

Projekt ‘Ja iz ove zemlje ne idem!’ – projekt u sklopu programa ZAŽELI – program za zapošljavanje žena sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Partneri na projektu su: Općina Pojezerje i Zažablje, Centar za socijalnu skrb Metković, Hrvatski zavod za zapošljavanje – podružnica Dubrovnik, Grad Metković i Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj.

Nastavi čitati

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Besplatna interaktivna radionica ‘Pokreni svoj posao’

Objavljeno prije

U četvrtak, 24. siječnja, u Gradskoj knjižnici Metković, Antea Kaleb održat će besplatnu interaktivnu radionicu pod nazivom ‘Pokreni svoj posao‘.

Na radionici će se detaljno objasniti prednosti i nedostaci pojedinog oblika organiziranog poslovanja s troškovnim aspektima te propisanih obveznih uvjeta koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti.

Radionica je namijenjena osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao te poduzetnicima početnicima.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete na e-mail adresu: [email protected].

Nastavi čitati

Najčitanije