Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

EKO RURAL

Prijavite se na 6. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda

Objavljeno prije

Eko Rural

Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda Eko Rural održat će se 19. svibnja 2018.  u gradskom parku u Metkoviću za vrijeme trajanja Smotre folklora Na Neretvu misečina pala. Sajam će započeti u 10 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače s ruralnih područja RH i šire, koji se bave proizvodnjom hrane i pića, izradom rukotvorina i ostalih autohtonih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na sajmu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prijave se šalju na adresu organizatora: dobra.udruga@gmail.com ili u inbox na Facebook stranici udruge DOBRA  zaključno s 15. svibnja 2018. Prijava uključuje ime i prezime, kontakt, te kratak popis proizvoda koji bi ste izlagali.

Udruga DOBRA

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije