Ostanimo u kontaktu

2. MANDARINA POLUMARATON

Prijavite se na ‘4.5K -TRKza ŽIVOT’ u organizaciji SU ‘Neretva Run’ i Udruge ‘Život’

Objavljeno prije

Mandarina polumaraton (17)

Sportska udruga Neretva Run organizira utrku na 4.5K -TRKza ŽIVOT, koja će se održati u sklopu drugog Mandarina Polumaratona, 04. 11. 18.

Svi natjecatelji koji budu sudjelovali na događaju, svojim prihodom pomažu najosjetljiviju grupu ljudi u dolini Neretve, a koji statistički nimalo ne zaostaju za svjetskim prosjekom, nažalost riječ je o osobama oboljelim od malignih bolesti.

Udruga Život Metković, koja postoji dvije godine, svojim radom, humanitarnim akcijama, savjetima i razgovorima, javnim tribinama i slično, na sve načine pomažu potrebnima te su nositelj ovog događaja, kojim zajedničkim snagama, želimo biti društveno odgovorni i pomoći koliko tko može, prvi korak u prevenciji svih vrsta malignih bolesti jest – AKTIVAN ŽIVOT.

Na utrku možete doći i brzo hodati, kretati se, trčati, samo da se pokrenemo i da mijenjamo svoje životne navike na bolje…

ORGANIZATOR: Sportska udruga Neretva run Metković & Udruga -Život

DATUM: 04. 11. 2018. godine

MJESTO ODRŽAVANJA: Grad Metković i prigradska naselja

TIP UTRKE: Međunarodna atletska / Cestovna (4.5 KM)

START: Most ( Vid- Arheološki muzej ) / 4 kilometra od Metkovića

CILJ: Gradski park Metković

STAZA:

* Cijela staza će biti zatvorena za promet
* Svakih 1km – kilometar oznaka
* Staza utrke iznimno brza , cestovna i ravna
* 1 okrepna stanica ( Voda , izotonik , voće )
* 1 medicinska stanica ( prva pomoć )

RUTA UTRKE:

Vid most * Put Narone * željeznički podvožnjak * ulica Andrije Hebranga * Lučki most * Ivana Gundulića * šetalište 116.brigade i okret rivom u cilj u gradskom parku *

START: 10h – Vid / Most

KATEGORIJE Utrka Građana:

– žene do 16 god.
– muškarci do 16 god.
– žene UKUPNO
– muškarci UKUPNO

PRAVILA:

Utrka građana ima vremenski limit 45 min od starta VID – GRADSKI PARK METKOVIĆ, svi natjecatelji koji se nađu na stazi izvan ovog vremena automatski su diskvalificirani, a njihov rezultat se neće obrađivati.

– Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost te organizator ne odogovara za moguće ozlijede tokom natjecanja, te svojom prijavom i uplatom utrke pristaju da se fotografije ili video materijal snimljen tokom utrke može koristit za promociju polumaratona i humanitarne utrke.

– U slučaju kiše, UTRKA SE NE ODGAĐA NITI POMIČE .

– Svi natjecatelji su dužni poštivati postavljenu prometnu signalizaciju organizatora, u slučaju prolasku hitne medicinske pomoći, vozila vatrogasaca ili policije natjecatelji su dužni trčati desnom stranom kolnika kako bi im omogućili neometan prolaz.

– Svi natjecatelji su dužni ponašati se na stazi primjereno ovakvom sportskom natjecanju, u slučaju bilo kakve štete ili bilo čega sličnog što nije u sportskom duhu, natjecatelj će biti diskvalificiran.

1.mjesto: sponzorska nagrada + medalja
2.mjesto: sponzorska nagrada + medalja
3.mjesto: sponzorska nagrada + medalja

STARTNINA :

*** 05.05 do 01.09 – 40 Hrk
*** 01.09 do 20.10 – 60 Hrk

PRIJAVE :

– prijave za utrku građana također se šalju na Stotinku.hr službenog mjeritelja utrke i to na link https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/677 , sve prijave koje zaprimimo u inboxe facebook stranica ili mail neće biti uvažene . Prijava za utrku građana je potpuna tek onda kada izvršite vašu uplatu startnine i to u zadanom vremenskom razdoblju , npr. ako se prijavite na ranim prijavama od 01.05-01.09 onda ste dužni izvršiti i vašu uplatu startnine u tom zadanom vremenskom razdoblju.

PRAVILA ZA PRIJAVE:

– zadnji rok za prijave je 20. 10., te se nakon toga roka NEĆE moći izvršiti ni prijava ni uplata utrka. Kopiju uplatnice obavezno poslati na mail: rudoboskovic@gmail.com ili na pdujmovic7@gmail.com, ili ponjeti sa sobom na dan preuzimanja startnog paketa.

UPLATE
HRVATSKI NATJECATELJI:

Primatelj: SU”Neretva run” , Ante Starčevića 1 / 20350 Metković / Oib 13704651812
IBAN: HR95 2500 0091 1014 4052 8 (ADDIKO BANK)
Opis plaćanja: 2.Mandarine Half Marathon + Vaše ime i prezime / ili ime kluba sa brojem startnina npr: Atletski Klub Dubrovnik 15 startnina

UPLATE
BiH NATJECATELJI:
Primatelj : Sportsko društvo Kinezis / IBAN 3381202253835946
Opis plaćanja : Mandarina Polumaraton + Vaše ime i prezime / ili ime kluba sa brojem startnina npr : AK Doboj Istok 10 startnina

OSTALI NATJECATELJI: / Srbija, Makedonija, Italija, Slovenija, Njemačka, Austrija, Mađarska, Rumunjska – plaćanje utrka po dogovoru sa organizatorom.

STARTNI PAKET-UTRKA GRAĐANA:

* Startni broj * mjerenje rezultata
* Pamučna majica sa logotipom utrke
* Suvenir sa logom utrke

PREUZIMANJE STARTNIH PAKETA:

03. 11. 2018- Trg Kralja Tomislava Metković , prijavni centar u vremenu od 10h – 22h
04. 11. 2018. Trg Kralja Tomislava Metković , prijavni centar u vremenu 07h – 08h:45min

* Organizator *
SU Neretva Run
Sportska udruga “Neretva run” Metković
Sjedište: Ante Starčevića 1 , 20350 Metković

Organizator SU Neretva run je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
Molimo pitajte organizatora SU Neretva run izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci na brojeve telefona 099 – 845 -3691 / 097 605 1694
Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr

E-mail: rudoboskovic@gmail.com / pdujmovic7@gmail.com
Telefon: 099 845 3691 / 097 605 1694
Adresa : Ante Starčevića 1, Metković, CRO – Croatia

Tekst: SU ‘Neretva Run’ / Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije