Ostanimo u kontaktu

LAŽNO PRIJAVLJIVANJE I PRONEVJERA

Prijavio krađu građevinskog alata kojeg je sam otuđio

Objavljeno prije

Ulica Andrije Hebranga

Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, osumnjičenim za kaznena djela lažnog prijavljivanja i pronevjere. Njega se sumnjiči da je policiji lažno prijavio provalu u zgradu u izgradnji u Ulici Andrije Hebranga u Metkoviću te da je tom prilikom otuđeno više komada građevinskog alata u vrijednosti od oko 20 000 kuna, a za koji iznos je oštećen izvođač radova. Utvrđeno je da je osumnjičenik, u svojstvu voditelja radova, navedeni alat sam prevezao na područje Koprivnice, a koji predmeti su po policijskim službenicima pronađeni i oduzeti te će biti vraćeni vlasniku. Također ga se sumnjiči da je povjerena mu sredstva za rad prodao više osoba na području Metkovića.

Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, javljaju iz PU Dubrovačko-neretvanske.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Prepoznajete li osobu s fotografije i videa?

Objavljeno prije

Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje kaznenog djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom“ koje se dogodilo 15. rujna ove godine kada su na Gorici sv. Vlaha u Dubrovniku u potpunosti izgorjela dva osobna vozila te su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, objavljujemo fotografije i videozapis sa snimkom osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Radi se o muškarcu starosti između 25 i 35 godina, visine oko 185 centimetara, srednje tjelesne građe.

Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Video pogledajte u vrhu stranice, ili na poveznici.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije