Ostanimo u kontaktu

UOSI PRIJATELJ

Prijatelji se dirljivom porukom oprostili od svog člana Tonća Čotića (Čote)

Objavljeno prije

Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj uputila je posljednji pozdrav svom članu Tonću Čotiću (Čoti), koji je nakon dugogodišnje bolesti preminuo u ponedjeljak, 20. travnja 2020. godine.

Prenosimo dirljivu poruku:

Poštovani prijatelji, otišao je naš prijatelj, naš dugogodišnji član, naš Tonći. 

Otišao je u neki bolji svijet gdje će sve njegove vrline i njegovi talenti biti prepoznati: ljubav prema glazbi, neustrašivost, humor, duhovitost, ljubav za rukometom. Sve što je taj čovjek mogao izvući iz svog zarobljenog, a duhom anđeoskog bića nesebično i rado je dijelio. Svaki trenutak s tobom bio je ispunjen veseljem i smijehom. Ti si bio i ostao naš dobri duh. Hvala ti što si svojim entuzijazmom, snagom, voljom, dobrotom i svojim vrlinama obogatio naše živote. 

Sjećanje na tebe bit će sjećanje na radost, blagost i dobrotu koju si širio oko sebe.

Zbogom, dragi naš Tonći, snivaj i spavaj mirno u vječnosti. Iskrenu i duboku sućut izražavamo obitelji Čotić. 

Udruga osoba s invaliditetom “PRIJATELJ” Metković

MANDARINE U VUKOVAR, JABUKE U DUBROVNIK

U luci Gruž podijeljena donacija Vukovarsko-srijemske županije

Objavljeno prije

Donacija Vukovarsko-srijemske županije od deset tona jabuka podijeljena je u četvrtak u dubrovačkoj luci Gruž socijalnim i zdravstvenim ustanovama te dobrotvornim udrugama s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Župan Nikola Dobroslavić izjavio je ovom prilikom kako je riječ o prijateljskoj gesti Vukovarsko-srijemske županije koja na taj način uzvraća tradicionalnu donaciju mandarina od strane Dubrovačko-neretvanske županije.

– Mi njima kao prijateljskoj i partnerskoj županiji već jedanaest godina šaljemo donaciju mandarina, a oni nama već treću godinu šalju donaciju jabuka. Još jednom je potvrđeno naše prijateljstvo, a proslijedili smo donaciju svima za koje smo procijenili da će im dar biti drag i ovo je još jedan način za povezati dva kraja Republike Hrvatske, – rekao je Dobroslavić.

Podsjetimo, u utorak je u Vukovaru podijeljeno šesnaest tona mandarina, što je tradicionalna donacija Dubrovačko-neretvanske županije već jedanaestu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije