Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

NEIZMJERNA VAM HVALA, POČIVAJTE U MIRU BOŽJEM

Prigodnim programom obilježen Spomendan na hrvatske branitelje poginule u Domovinskom ratu iz grada Metkovića

Objavljeno prije

Uoči Spomendana na hrvatske branitelje poginule u Domovinskom ratu iz grada Metkovića, koji se obilježava 1. studenog, na blagdan Svih svetih, u galeriji GKS-a održan je prigodni program kojim se prisjetilo svih poginulih branitelja u Domovinskom ratu iz grada Metkovića.

Svoje živote za slobodu svoga grada, svoje Neretve i cijele domovine Hrvatske, u razdoblju od 1991. do 1996.godine, položili su: Ante Rebac, Stipe Buljubašić, Vlaho Maslović, Ivan Jelinić, Mario Bebić, Dražen Kozina, Boro Brečić, Hrvoje Ilić, Ante Petrušić, Ante Kuran, Marijo Jadreško, Ante Taslak, Eugen Erjauc, Ivica Prusac, Draženko Pleše, Mato Dodig, Marinko Jurko i Vice Marević. Neizmjerna vam hvala, počivajte u miru Božjem.

Prigodnim riječima prisutnima se obratio gradonačelnik Dalibor Milan, a svečani program svojim izvedbama uveličali su, redom: Zoran Bebić – Beba, Zbor crkve sv. Ilije proroka, Laura Mandić, Zbor crkve sv. Nikole biskupa, Mia Ćubela, Sara Jerković, Mateo Plećaš, Josip Glavinić i Mario Jadreško.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program je održan u organizaciji Grada Metkovića, Udruge branitelja i udovica poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu iz grada Metkovića te Ustanove za kulturu i sport Metković.

KOTIGA BIO 'BRŽI' DO 122.500,00 kn

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala na kvizu ‘Potjera’

Objavljeno prije

Metkovka Kristina Mordžin sudjelovala je na popularnom kvizu ‘Potjera’ koji se u četvrtak emitirala na HRT-u.

Kristina je pokazala odlično znanje u individualnom dvoboju s lovcem Deanom Kotigom te se plasirala u završnu potjeru, u kojoj njezina ekipa, nažalost, nije uspjela osvojiti iznos od 122.500,00 kn.

Inače, Kristina ima 24 godine i studentica je ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U slobodno vrijeme bavi se planinarenjem te rukometom, a i redovna je sudionica lokalnih pub kvizova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo joj na pokazanome znanju te joj želimo što skoriji povratak na ‘Potjeru’.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije