Ostanimo u kontaktu

S IZABRANIMA DO SVETOSTI

Prigodnim programom i projekcijom igrano-dokumentarnoga filma ‘Preporučena posveta’ završeni ‘Dani oca Ante Gabrića’

Objavljeno prije

Ustanovi za kulturu i sport Metković sinoć je prigodnim programom i projekcijom igrano-dokumentarnoga filma ‘Preporučena posveta’ završena manifestacija ‘Dani oca Ante Gabrića’. U ovogodišnjoj manifestaciji, održanoj pod motom S izabranima do svetosti sudjelovale su sve metkovske škole, župe, udruge te kulturne i turističke ustanove.

Prigodni umjetnički program izveli su učenici Osnovne glazbene škole Metković, nakon čega je prikazan igrano-dokumentarni film PREPORUČENA POSVETA, redatelja Gorana Matića.

Nakon filma u predvorju Ustanove za kulturu i sport  Udruga ‘Mladi oca Ante Gabrića’ pripremila je humanitarnu akciju i prodaju neretvanskih i indijskih jela, a i posjetitelji su mogli vidjeti talir (haljinu) oca Ante Gabrića, koja je za ovu manifestaciju posuđena iz Indije.

Donosimo video priloge i foto galeriju.

IZLAZNOST U METKOVIĆU MALO VEĆA OD 30 POSTO

HDZ pobijedio Most s 260 glasova razlike, gradonačelnik Milan zahvalio svim biračima na izlaznosti

Objavljeno prije

Po prvim neslužbenim informacijama obrađeno je svih 16 biračkih mjesta na području grada Metkovića gdje je izlaznost birača bila malo veća od 30% te je HDZ pobijedio Most s 260 glasova razlike.

Tim povodom gradonačelnik Dalibor Milan je za Metković NEWS kratko prokomentirao – Ovom prilikom zahvaljujem se svim glasačima što su izašli na izbore i prepoznali važnost izbora za EU Parlament kao i vrijednost svih ovih kapitalnih projekata iz EU fondova, – rekao je gradonačelnik Milan.

Pratite Metković NEWS i dalje jer ćemo po primitku službenih informacija donijeti pojedinačno glasove svake liste.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije