SVEČANOST U KOMARNI

Prigodna večera i zahvalnica gostima – jubilarcima

Objavljeno 3. rujna 2016. u kategorijama: Foto Galerija, News, Turizam.

Svečanost u Komarnoj

Galerija

Ana i Jacek Skowronski iz Hamburga ljetuju u naselju Komarna. Zaljubili su se u neretvansko priobalje koje su zavoljeli kao svoju Domovinu. Ana i Jacek deset su godina gosti obitelji Ivane i Mate Dragobratović. Toliko su se zbližili da ih Dragobratovići smatraju kao dio vlastite obitelji. Za Matu i Ivanu oni su puno više od običnih gostiju.

Stoga su im priredili malo iznenađenje, povodom desete obljetnice ljetovanja u Komarnoj. Na prigodnoj večeri Mate im je uručio zahvalnicu za vjernost.

Na stolu je bio riblji meni, neretvanski brduet i riba sa gradela te dobro vino kojim je Mate zahvalio svojim vjernim gostima. Zapjevalo se uz harmoniku i zaplesalo na taraci obitelji Dragobratović.

Ana i Jacek u Komarnu dolaze dva puta godišnje i ostaju oko mjesec dana. Sviđa im se dolina Neretve, oduševljeni su krajolikom, domaćom hranom i pićem. Bili su i na Maratonu lađa što je za njih veliko zadovoljstvo. Kažu da je Komarna idealna za odmor. Mir i tišina. Nema vreve kao u Makarskoj ili drugim turističkim gradovima. Ana voli dalmatinske pjesme. Mnoge zna pjevati, a od pjevača obožava Marka Perkovića Thompsona.

Autor: S. Soldo

Komentari