Ostanimo u kontaktu

PODIZANJE SVIJESTI O SPECIFIČNOSTIMA MOŽDANOG UDARA KOD ŽENA

Pridružite se Zdravstveno-edukativnoj akciji ‘Dan crvenih haljina’ – poziva zdravstveno osoblje Doma zdravlja Metković

Objavljeno prije

Zdravstveno osoblje Doma zdravlja Metković poziva na svjetsku promociju zdravlja, Zdravstveno-edukativnu akciju ‘Dan crvenih haljina’ kojom se prvog petka u veljači nastoji podići svijest o specifičnostima moždanog udara kod žena te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života.

Akcija će se održati u prostorijama Doma zdravlja Metković u petak 7. veljače 2020. od 9:00 sati.

Pozivamo građane a i medije da nam se pridruže, izmjere svoje vitalnih znakova te se korisno educiraju!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Obucite crveno i sudjelujte skupa s nama, – poručuju zdravstveni djelatnici!

POČELI UPISI

Nagradna igra na Instagramu Sveznalice

Objavljeno prije

Prisjetimo se, naš etablirani centar za pripremu maturanata za državnu maturu Učilica je promijenio naziv u Sveznalica. Osim promjene samog imena, ostalo ostaje isto, dokazana kvaliteta i provjereni rezultati na državnoj maturi.

Upisi u Sveznalicu su počeli, a osim naših maturanata sveprisutniji su maturanti iz drugih gradova i okolice, posebice maturanata preko granice. Razlog možda leži i u programu reforme ”Škole za život” koja se provodi zadnje dvije godine.

Sveznalica i ove godine organizira nagradnu igru pri čemu dijeli 3 besplatna tečaja za maturu. Nagradna igra se odvija na Instagramu i sudjelovati mogu svi maturanti, kao i njihovi roditelji. Više informacija saznajte na @Instagram profilu Sveznalice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ostale informacije o samim tečajevima, upisima, ponudi i predavanjima saznajte na sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Nagradna igra Sveznalica

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije