Ostanimo u kontaktu

OČUVANJE OKOLIŠA

Pridružite se sutrašnjoj akciji ‘Zelenoj čistki’

Objavljeno prije

Zelena čistka

Gradonačelnica Metkovića Katarina Ujdur poziva vas da se sutra pridružite globalnoj akciji Zelena čistka kojom se iz prirode nastoji otkloniti otpad tj. sanirati nelegalna odlagališta otpada.

Sastanak je u 8:30 ispred Hotela Narona, a potom će se krenuti na lokacije na kojima je već prije utvrđeno postojanje otpada. Akciji će se pridružiti Metković d.o.o., Čistoća Metković d.o.o., OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila Pavlinovića i Gimnazija Metković, dok je Šumarija Metković akciju provela već danas čišćenjem staza na Predolcu. U slučaju kiše akcija će se odgoditi.

Zanimljiva je donja karta Hrvatske na kojoj se vidi kako svijest o očuvanju okoliša opada od sjevera prema jugu. Metković je jedini u dolini Neretve i uz Dubrovnik jedini grad u županiji koji sudjeluje u akciji.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije