Ostanimo u kontaktu

UDRUGA PRIJATELJA ŽIVOTINJA 'BUDDY'

Pridružite se obilježavanju Svjetskog dana životinja

Objavljeno prije

Povodom Svjetskog dana životinja koji se obilježava 4. listopada, Udruga prijatelja životinja Buddy organizira druženje građana, ljubitelja životinja, vlasnika kućnih ljubimaca, volontera i svih ostalih koji su svjesni da nije dovoljno samo jedan dan u godini posvetiti pravima životinja i njihovom blagostanju. Kontinuirano naglašavamo važnost pravilnog odnosa čovjeka prema životinjama i vlasnika kućnih ljubimaca prema okolišu a time i zdravlju ljudi i kvaliteti življenja zajednice.

Udruga prijatelja životinja Buddy Ploče će se ovom prigodom kratko osvrnuti na rezultate svog rada u proteklom periodu i upoznati sve nazočne s ključnim ciljevima u predstojećem razdoblju.

Pozivamo vas da nam se pridružite na pločanskoj rivi (ispred Konzuma) u četvrtak 4. listopada u 16:00 sati, gdje su nam dragi suradnici i sponzori TZ Grada Ploča, Pekara Ploče i pekara Nikolac pripremili grickalice i napitke.

Dan životinja obilježit ćemo i u Metkoviću u subotu 6. listopada 2018. (o čemu više javljamo uskoro)

Vidimo se na pločanskoj rivi u četvrtak u 16:00 h!

Piše: Udruga prijatelja životinja Buddy

OBAVIJEST

Ulica Ante Starčevića i Trg bana Jelačića bez vode u ponedjeljak

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Ulici Ante Starčevića br. 19, 21, 27, 28, 30 i Dom za starije i nemoćne osobe te Trg bana Jelačića br. 4, 4/2, 18 i 20 da će u ponedjeljak, 20. svibnja od 09 do 12 sati doći do prekida u isporuci vode zbog radova.

Metković d.o.o. moli korisnike za razumijevanje.

Nastavi čitati

Najčitanije