Ostanimo u kontaktu

HIP-HOP SCENA

Zvonimir Previšić – Preva snimio spot za svoj novi singl ‘Dijete s ulice’

Objavljeno prije

Zvonimir Previšić - Preva

Hip-hop scena u Metkoviću je bogatija za još jedan singl, šesnaestogodišnji Zvonimir Previšić Preva je objavio i svoju treću pjesmu Dijete s ulice. Kao i kod prve dvije on je autor teksta ali ovo mu je prva uz koju je snimljen i spot. Prethodne dvije snimio je u studiju Radio Delte, a ovu je snimio u Opuzenu u studiju Prima Vista, u vlasništvu Jašara Murtezanija. Režiju spota potpisuje ekipa Foto Veraja, Marin Veraja i Ivan Ico Petrov.

Iako trenutno još uvijek nema svoj album, Preva je najavio ulaganje još više truda kako bi se album i objavio. Na svakoj pjesmi uložio je puno truda, u kratko vremena, a iza svake pjesme stoji istinita životna priča. Time želi uputiti poruku svim srednjoškolcima da se u pjesmama pronađu sebe, čuju njegovu priču i odaberu pravi životni put. Previ želimo da što prije poslušamo njegov album, očekujemo njegove nove pjesme koje će vjerujemo pronaći svoju publiku jer iskrenost brzo dođe do srca slušatelja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije