Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

INDIVIDUALNI PRISTUP I IZRADA NAMJEŠTAJA PO MJERI

Prepoznajte ‘GALA HOME’ kvalitetu – opremite dom renomiranim europskim proizvođačima, u tijeku akcije i do -50%

Prezentirajte djelovanje firme Gala Home.

Objavljeno prije

Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga izborila svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.

Glavne prednosti našega poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima.

Sveznalica 7400xXpx

Konstantno usmjeravamo svoj pogled i poslovanje prema reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa.

Nudimo širok asortiman pločastih materijala te usluge obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj i održavanoj opremi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najsnažnija poluga našeg uspjeha su naši kupci koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta.

Posjedujemo Showroom kao izložbeni salon koji je svakodnevna inspiracija brojnim posjetiteljima, uključujući kupce, stolare, arhitekte. U Showroom-u izložene su kuhinje, dječje sobe, bijela tehnika zajedno s raznovrsnim izborom okova, sudopera i slavina.

Showroom deset kuhinja na akciji je uz popust 50% te izložbena bijela tehnika također uz popust 50%.

Koje usluge izvršavate?

Posjedujemo raznovrsni strojni park koji omogućava uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Svakoj je fazi proizvodnje posvećena posebna pažnja kako bi na samom kraju cjelokupni proizvodni proces rezultirao kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima. Pravolinijsko kantiranje podrazumijeva uslugu lijepljenja rubnih traka na pravolinijskim komadima pločastog materijala, čime se zatvaraju svi vidljivi rubovi na elementima budućeg gotovog namještaja.

Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvalitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama (tzv. kantiranje), omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. CNC strojevi jamče preciznost i visokokvalitetnu izradu svakog pojedinog komada namještaja, a uključuju usluge rezanja, izrade oblika, utora i poluutora, perforiranja te raznih bušenja i graviranja.

Corpus Software je u današnje vrijeme nezaobilazan softver prilikom proizvodnje namještaja. Savršeno se integrira u različite CNC strojeve i olakšava brojne post-procesorske zadatke ovih strojeva uz garanciju kvalitete.

Novom stepenicom uspona i uspjeha zakoračili smo proširenjem naših usluga arhitektonskim uslugama, obogativši naš radni tim iskusnim arhitektom. Nudimo sljedeće usluge:

  • Razgovor s našim stručnim timom arhitekata.
  • Konzalting usluga.
  • Izrada idejnog i izvedbenog projekta.
  • Izrada vrhunskih 3D vizualizacija.
  • Nadzor pri izradi i montaži namještaja.

Projekti Gala Home Design odjela

Koje brandove imate u Vašoj ponudi?

U Gala Home možete pronaći sve što Vam je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi nudimo proizvode renomiranih brendova od kojih izdvajamo: Egger, Fundermax, Decospan, Rehau, Amica, Elica, Deante, Häfele, Laguna, Gamet, Emuca, Blanco, DeWalt i Bernarda kreveti i madraci.

Koliki broj radne snage posjedujete u Vašoj organizaciji?

Od male obiteljske firme dosegli smo zavidnu brojku od 35 zaposlenika, 28 godina rada i djelovanja, više od 250 zadovoljnih klijenata i više od 15 dobavljača.

Sistematizacijom i usavršavanjem poslovnih procesa našeg poslovanja, u skladu s politikom kvalitete, poboljšavamo udio na tržištu te imidž firme. Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika.

Motivirani, sposobni i stručni djelatnici kao mladi kadar i nositelji poslovanja najveća su vrijednost i nemjerljiva komparativna prednost naše organizacije.

Gala Group zaposlenici, veljača 2021.

Zagovaramo ravnopravnost žena u drvnoj i građevinskoj industriji, te ponosno ističemo rukovodeće funkcije s ravnopravnošću žena i muškaraca.

Gala Group zaposlenice, veljača 2021.

Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika. Sukladno tome, značajna financijska ulaganja uložili smo u Adizes edukaciju u svrhu restrukturiranja poslovanja, ljudskih resursa, proizvodnje te sveukupni rast i razvoj firme.

Uspješno završen prvi ciklus četverogodišnje edukacije Adizes, srpanj 2021, hotel Monti, Igman, Bosna i Hercegovina

Nastavi čitati

ZAVIRITE U EKSKLUZIVNO OPREMLJENI MOTEL LAV

Trenutke za pamćenje proslavite na posebnom mjestu!

Bliži se vrijeme proslava i već se traži mjesto više za organizaciju svečanih događaja…

Objavljeno prije

Bliži se vrijeme pričesti i krizmi, već se traži mjesto više za organizaciju obiteljskog ručka povodom svečanih događaja.  Svečane dvorane motela Lav predviđene su za proslavu važnih životnih trenutaka i predstavljaju odličan izbor za organizaciju svečanog ručka i obiteljskog slavlja.

Ukoliko ste odlučili proslavu krštenja, pričesti ili krizme organizirati “izvan kuće” dozvolite sebi i obitelji da u tim trenucima budete zajedno, a organizaciju prepustite nama.

Sveznalica 7400xXpx

Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Motel Lav se nalazi uz prometnicu između Čapljine i Metkovića. Raspolaže s dvije moderno opremljene svečane dvorane. Velika svečana dvorana namijenjena je za proslavu vjenčanja u jedinstvenom ugođaju. Posebna pozornost je uložena u svaki detalj kako bi vjenčanje prošlo bezbrižno i radosno.

U drugoj, manjoj svečanoj dvorani, organiziraju se manje proslave prilagođene željama i potrebama gostiju. Ovaj prostor i ljubazno osoblje će učiniti da se ugodno osjećate.

Organizacija vjenčanja kao i drugih svečanosti zasigurno će ostati u lijepom sjećanju vama i vašim uzvanicima!

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice. Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav!

Na službenoj web stranici motellav.com možete pronaći i ispuniti online obrasce nakon čega će na vaš e-mail stići naša ponuda i odgovori na sva pitanja koja vas zanimaju.

Sve informacije koje vas zanimaju također možete saznati pozivom na broj +38763408312.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije