Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ OSIGURAO 500.000 KUNA ZA ZDRAVSTVENU ZAŠTITU GRAĐANA METKOVIĆA

Predstavnik GI ‘Sinovi i kćeri Neretve’ Ivo Matičević sastao se s gradonačelnikom Daliborom Milanom

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Predstavnik GI ‘Sinovi i kćeri Metkovića’, Ivo Matičević sastao se s gradonačelnikom Daliborom Milanom te javnost izvijestio slijedećim dopisom:

Poštovani članovi grupe Sinovi i Kćeri Neretve!

Koristimo ovu priliku da vas upoznamo sa koracima koji su započeti za osiguravanje sigurnosti života u dolini neretve..

Prije svega zahvaljujemo gradonačelniku grada Metkovića gos. Daliboru Milanu što je dao bezrezervnu podršku G.I.Sinovi i Kćeri Neretve u traženju rješenja u ovom zajedničkom problemu…

TRENUTNA RJEŠENJA I ODLUKE:

Grad Metković je u proračunu osigurao 500.000kn za zdravstvenu zaštitu građana Metkovića te ovim putem mi kao incijativa,ovlašćujemo dr.Kseniju Kaleb da u naše ime rasporedi novce gdje je potrebno..

Grad Metković je spreman ODMAH kupiti tri Crp analizatora.Dva za dom zdravlja,jedan za Hitni medicinski prijem..

U suradnji sa ravnateljem d.z,županom,osigurat će se punkt za posebna dežurstva u dolini neretve kako bi naši građani imali 24satnu zaštitu,7 dana u tjednu..

Također je prihvaćeno od strane grada Metkovića da bude domaćin za radni sastanak u razumnom roku te je gradonačelnik obećo obavjestiti u ime G.I sve koji bi trebali prisustvovati tom radnom sastanku uz našu prisutnost sa našim predstavnicima.
Stav G.I je 10 dana a svi moraju potvrdit svoj dolazak stoga pozivamo sve na ODGOVORNOST prema dolini neretve..

Također smo se složili u jednom a to je da zajedničkim snagama idemo zastupati stavove i odluke G.I Sinovi i Kćeri Neretve..

Ovo je mali korak za naš grad a velik za NAS i naše OBITELJI!!

Stoga se zahvaljujemo još jednom svima koji su prepoznali ovaj mali korak za našu dolinu Neretve..

Zahvaljujemo se cijeloj dolini Neretve što je dala bezrezervnu podršku G.I Sinovi i Kćeri doline Neretve u traženju RJEŠENJA..

Idemo dalje,zajedničkim snagama do CILJA te ćemo VAS obavjestiti kad je zakazan sastanak za rješavanje kompletnog problema..

Hvala na razumjevanju!
GI ‘Sinovi i kćeri Metkovića’

OPRAVDAO POVJERENJE

Dalibor Milan ponovo izabran za predsjednika GO HDZ-a Metković

Objavljeno prije

HDZ je danas održao lokalne unutarstranačke izbore, a na čelo GO HDZ-a Metković ponovno je izabran Dalibor Milan.

Tim povodom Milan nam je izjavio:

Poštujući epidemiološke mjere, danas su u Metkoviću provedeni unutarstranački izbori u Hrvatskoj demokratskoj zajednici. 

Bio je ovo nastavak naših unutarstranačkih izbora. Sve članice i članovi HDZ-a mogli su birati predsjednika i potpredsjednike gradske i županijske organizacije po načelu ‘jedan član – jedan glas’.

Danas smo izabrali i članove GO HDZ-a Metković. Zahvaljujem Gradskom odboru koji me predložio i članstvu moje stranke koje mi je ponovno dalo povjerenje i izabralo me za predsjednika GO HDZ-a Metković. Za potpredsjednike GO HDZ-a Metković izabrani su Robert Doko, Hrvoje Bebić i Davor Petković.

Za predsjednika ŽO HDZ Dubrovačko-neretvanske županije izabran je Branko Bačić, a želim naglasiti da mi je izuzetno drago da je za potpredsjednicu ŽO uz ostale kandidate izabrana i Žana Marević.

Zahvaljujem svim članovima na odgovornom ponašanju tijekom glasovanja, na kraju je zahvalio Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije