Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Predstavnici županije s Udrugom DOBRA posjetili korisnike programa ‘Pomoć u kući’

Objavljeno prije

Program Pomoć u kući, Udruga DOBRA

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, predstavnici Dubrovačko neretvanske županije Nina Skurić i Pero Pendo, te predsjednica Matice umirovljenika Dubrovnik Luce Gvozden, posjetili su Udrugu DOBRA u Metkoviću koja pruža usluge iz programa Ministarstva socijalne politike i mladih Pomoć u kući.

Pomoć u kući je program koji se provodi na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje. Predstavnici županije posjetili su korisnike u selima Borovci i Mali Prolog, te im uručili prigodne poklone. Prilikom posjeta gosti su izrazili zadovoljstvo s radom gerontodomaćica koje se brinu o korisnicima koje posjećuju redovito, jednom ili više puta tjedno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Program Pomoć u kući je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih, te sufinanciran od strane Dubrovačko neretvanske županije.

Program Pomoć u kući, Udruga DOBRA

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije