Ostanimo u kontaktu

PRVI DAN ŠKOLE

Čelnici Županije i Grada pozdravili prvašiće u OŠ don Mihovila Pavlinovića

Objavljeno prije

_DSC0642

Povodom prvoga nastavnog dana u novoj školskoj godini jutros je ravnateljica OŠ don Mihovila Pavlinovića, gospođa Žana Dodig, primila predstavnike Dubrovačko-neretvanske županije na čelu sa županom, gospodinom Nikolom Dobroslavićem, zamjenicom župana, gospođom Žaklinom Marević, v.d. pročelnicom za društvene djelatnosti, gospođom Jelenom Dadić te gradonačelnika grada Metkovića, gospodina Dalibora Milana.

Gosti su pozdravili prvašiće povodom prvog dana u školskim klupama te im se prigodno obratili i darovali poklonima. U nastavku posjeta ravnateljica je goste upoznala s radovima u školskoj sportskoj dvorani, koje je financirala Županija, te su razmijenili prigodne poklone.

– Čestitam vam početak nove školske godine u kojoj će školsko zvono označiti povratak u školske klupe, ali i povratak novim izazovima u kojima ćete imati priliku uroniti u more znanja, obogatiti svoj život novim spoznajama, usavršiti svoje vještine, razviti kreativnost i steći nova prijateljstva koja će donijeti radost i veselje i obogatiti vaše djetinjstvo i ranu mladost, – rekao je župan Dobroslavić te poručio kako svima želi mnogo strpljenja i ustrajnosti te da im nikad ne nedostaje ljubavi i veselja.

Piše/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije