Ostanimo u kontaktu

JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA 'PRIJATELJE'

Predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku posjetili UOSI Prijatelj

Objavljeno prije

Foto: Facebook / Uosi Prijatelj

Foto: Facebook / Uosi Prijatelj

Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj prošlog tjedna, 25. travnja, posjetili su djelatnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U izvrsne rezultate rada i ispravnost dodijeljenih donacija uvjerili su se pomoćnik ministrice za demografiju Ivica Bošnjak, te Željka Ivandić Blažina, Ivanka Udovičić, Mirna Livić i Vladimir Šoumen.

– Gostima smo upriličili obilazak i upoznavanje s aktivnostima i zaposlenicima udruge. Na našu radost, drage nam goste došli su pozdraviti i gradonačelnik našeg grada gospodin Dalibor Milan i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Metković gospodin Vatroslav Vugdelija. U višesatnom druženju gosti su se na licu mjesta uvjerili u rezultate rada naše udruge i ispravnost dodijeljenih nam donacija, – nakon posjeta objavili su na svojoj fb stranici UOSI Prijatelj.

Našim ‘Prijateljima’ čestitamo, jer ovaj posjet je još jedno, među mnogima, priznanje koje govori o vrijednosti rada UOSI Prijatelj.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije