Ostanimo u kontaktu

FESTA SVETOG VLAHA

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali na proslavi

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević i predsjednicom Županijske skupštine Vilmom Kosović sudjelovao je danas u proslavi Feste svetog Vlaha. Iako je tradicionalna procesija s moćima svetog Vlaha otkazana zbog izrazito lošeg vremena, dio barjaka se ipak poklonio ispred Parčeve crkve, a među njima i onaj Dubrovačko-neretvanske županije.

Na svetoj misi u dubrovačkoj Katedrali osim predstavnika Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovao je i državni vrh predvođen premijerom Andrejem Plenkovićem te predsjednicom Kolindom-Grabar Kitarović.

Osim njih na misi su bili i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, Branko Bačić, brojni ministri, zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, saborska zastupnica Sanja Putica, državni tajnik Frano Matušić i brojni drugi visoki uzvanici.

OBAVIJEST

Jadranska ulica bez vode zbog radova na vodoopskrbnoj mreži

Objavljeno prije

Obavještavaju se korisnici vodnih usluga u Jadranskoj ulici da će danas 21.8.2019. od 12:00 do 14:00 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

Mole se korisnici za razumijevanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije