Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

FESTA SVETOG VLAHA

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali na proslavi

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Joškom Cebalom i Žaklinom Marević i predsjednicom Županijske skupštine Vilmom Kosović sudjelovao je danas u proslavi Feste svetog Vlaha. Iako je tradicionalna procesija s moćima svetog Vlaha otkazana zbog izrazito lošeg vremena, dio barjaka se ipak poklonio ispred Parčeve crkve, a među njima i onaj Dubrovačko-neretvanske županije.

Na svetoj misi u dubrovačkoj Katedrali osim predstavnika Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovao je i državni vrh predvođen premijerom Andrejem Plenkovićem te predsjednicom Kolindom-Grabar Kitarović.

Osim njih na misi su bili i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, Branko Bačić, brojni ministri, zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica, saborska zastupnica Sanja Putica, državni tajnik Frano Matušić i brojni drugi visoki uzvanici.

ODRŽAVANJE POLJSKIH PUTEVA

Gradonačelnik Milan: ‘Krenuli smo s uređenjem poljskih puteva za naše poljoprivrednike’

Objavljeno prije

I ove, kao i u protekle tri godine krenuli smo s uređenjem poljskih puteva, objavio je gradonačelnik Dalibor Milan te istaknuo:

– Tijekom ovog mjeseca uredit ćemo sve poljske puteve u nadležnosti Grada Metkovića, dok Hrvatske vode također sređuju poljske puteve u svojoj nadležnosti. Jedan dio poljskih puteva ćemo ove godine i asfaltirati, a s čime ćemo nastaviti i sljedećih godina.

Sljedećih dana bit će još dobrih vijesti za metkovske poljoprivrednike, – najavio je Milan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije