Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

REGIONALNI CENTAR ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA

Predstavnice Centra DEŠA iz Dubrovnika građane informirale o pravima i položaju žrtava i svjedoka kaznenih djela

Objavljeno prije

DEŠA - Dubrovnik

Predstavnice regionalnog centra za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva DEŠA iz Dubrovnika danas su na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću održale Javnu akciju osvještavanja javnosti o pravima i položaju žrtava i svjedoka kaznenih djela kojom prigodom su razgovarale sa građanima i dijelile letke o njihovim uslugama. Cilj ove akcije je informirati građane o pravima žrtava i svjedoka te o izvorima podrške i pomoći.

Naime, udruga DEŠA žrtvama i svjedocima na području čitave Dubrovačko-neretvanske županije besplatno i anonimno pruža usluge kao što su emocionalna podrška, informacije o pravima, pružanje praktičnih i tehničkih informacija kao i pratnju žrtvi na sud i na ostale institucije kako bi joj olakšali čitav proces od prijave kaznenog djela do presude.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Više informacija, i kontakte možete pronaći na njihovim stranicama desa-dubrovnik.hr.

DEŠA - Dubrovnik

Javna akcija provodi se u okviru trogodišnjeg programa Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela a financirana je sredstvima Ministarstva pravosuđa i Grada Dubrovnika.

Piše/foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije