Ostanimo u kontaktu

II. SJEDNICA PARTNERSKOGA VIJEĆA GRADA METKOVIĆA

Predstavljeno 13 strateških projekata Grada Metkovića

Objavljeno prije

Partnersko vijeće

Na II. Sjednici Partnerskoga vijeća Grada Metkovića, koje je nositelj Strategije razvoja urbanoga područja Grada Metkovića za programsko razdoblje do 2020., jučer je usvojen Zapisnik s Osnivačke sjednice te su uočene razvojne potrebe i potencijali Grada Metkovića, predstavljeni ciljevi, prioriteti i mjere u sklopu Strategije razvoja urbanoga područja, javlja metkovic.hr.

Partnersko vijeće

U sklopu toga predstavljeno je 13 strateških projekata Grada Metkovića koji će biti integrirani u Strategiju. Sjednici je nazočio 21 predstavnik javnoga, privatnoga i civilnoga sektora Grada Metkovića, koji su ključan dio konzultacijskog procesa jer se tako potiče transparentan način sudjelovanja u kreiranju strateškoga dokumenta. Sjednicu je vodila zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, dok je Lara Šiljeg iz Jedinstvenoga upravnog odjela Grada Metkovića, Odsjeka za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU, iznijela razvojne ciljeve, prioritete i mjere te ključne strateške projekte Grada Metkovića za razdoblje do 2020. godine, piše metkovic.hr.

Foto: metkovic.hr

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije