Ostanimo u kontaktu

OŠ DON MIHOVILA PAVLINOVIĆA

Predstavljen ‘Zbornik radova učenika’ tijekom obilježavanja 40. godišnjice osnutka škole

Objavljeno prije

Tijekom obilježavanja obljetnice 40 godina osnutka Osnovne škole don Mihovila Pavlinovića javnosti je predstavljen Zbornik radova učenika.

Zbornik radova izrađen je u okviru projekta prevencije ovisnosti naziva „Nauči živjeti“ kojeg provodi Zajednica Pape Ivana XXIII u partnerstvu s Osnovnom školom don Mihovila Pavlinovića Metković. Učenici su pod vodstvom nastavnice likovne kulture, nastavnica hrvatskog jezika i književnosti, te stručne službe škole izradili likovne i literarne radove na temu emocija, asertivne komunikacije, samopoštovanja i samopouzdanja.

Izbrani radovi okupljeni su i objavljeni u Zborniku radova čiji je tisak i predstavljanje sufinanciran od Ministarstva Zdravstva Republike Hrvatske i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

FOTOGALERIJA

Gusari Komin spektakularno proslavili Noć prvaka uz koncert Zlatka Pejakovića

Objavljeno prije

Udruga lađara Gusari iz Komina, pobjednici 22. Maratona lađa na Neretvi i najtrofejnija lađarska momčad Maratona lađa, održala je večeras Noć prvaka.

Kako su najavili organizatori, za sve goste je bilo pripremljeno i besplatno podijeljeno meso pečenog vola teškog čak 700 kilograma koji je bio dar obitelji Burić kominskim prvacima.

Nakon toga je uslijedilo predstavljanje kominskih ekipa. Najprije su na pozornicu izašle Gusarice, pobjednice ovogodišnjeg 6. Maratona lađarica, a potom i ekipa Gusara Komin 2 koji su na Maratonu lađa osvojili odlično 4. mjesto. Najsvečaniji trenutak večeri bio je dolazak pobjednika Maratona, ekipe Gusara Komin 1 na pozornicu i njihovo predstavljanje.

Zamjenica župana, gđa Žaklina Marević, pozdravila je sve prisutne, čestitala svim kominskim ekipama i poželjela ugodnu zabavu ispred Dubrovačko-neretvanske županije.

Posebni gost večeri bio će poznati glazbeni zabavljač Zlatko Pejaković koji je svojim mnogobrojnim nezaboravnim hitovima zabavljao sve prisutne do kasno u noć, a za zabavu su bile zadužene i grupe Bumerang Flash Back bend.

Donosimo vam bogatu galeriju, kao i videozapise predstavljanja ekipa:

'Noć prvaka' Komin

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje ekipe Gusarica

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje ekipe Gusari Komin 2

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

'Noć prvaka' Komin – predstavljanje pobjedničke ekipe Gusari Komin 1

Publiée par Metkovic NEWS sur Samedi 24 août 2019

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije