Ostanimo u kontaktu

MATICA HRVATSKA METKOVIĆ

Predstavljanje knjige ‘Rasudbe hrvatske državnosti’

Objavljeno prije

Matica Hrvatska Metkovic predstavljanje knjige

Matica Hrvatska Metković poziva na predstavljanje knjige Marka Ljubića Rasudbe hrvatske državnosti. Predstavljanje knjige održat će se u Gradskom kulturnom središtu u ponedjeljak, 22. listopada 2018. s početkom u 18 sati. U programu će sudjelovati dr.sc. Sanja Bilač, Božidar Lovrić te sam profesor i autor Marko Ljubić.

Autor je jedan od naših najpoznatijih kolumnista te u ovoj knjizi s politološkog polazišta piše pregled hrvatske državnosti. Urednik knjige Nenad Piskač navodi kako Ljubić polazi od krilatice Imamo Hrvatsku analizirajući dalje elemente (ali i neprijatelje) hrvatske državnosti. Piskač ističe kako je autor ovom knjigom potvrdio svoje nezaobilazno mjesto u hrvatskoj publicisti.

 

OGŠ METKOVIĆ

Održan koncert u Galeriji GKS-u

Objavljeno prije

Večeras je u Galeriji GKS-a održan koncert OGŠ Metković koji je bio završna priprema za međunarodno natjecanje Daleki akordi koje se održava sljedećeg tjedna u Splitu. Nastupili su učenici David Galov, Brigita Rakić, Darko Tot i Ante Juračić, a pripremale su ih njihove mentorice Erna Rebić-Čizmić, prof. saksofona i Mihaela Pavlović, prof. flaute.

Učenicima i njihovim mentoricama želimo sreću na natjecanju na kojem će nastupiti natjecatelji iz 15 država.

Nastavi čitati
HNS – Čestitka

Najčitanije