Ostanimo u kontaktu

MATICA HRVATSKA METKOVIĆ

Predstavljanje knjige ‘Rasudbe hrvatske državnosti’

Objavljeno prije

Matica Hrvatska Metkovic predstavljanje knjige

Matica Hrvatska Metković poziva na predstavljanje knjige Marka Ljubića Rasudbe hrvatske državnosti. Predstavljanje knjige održat će se u Gradskom kulturnom središtu u ponedjeljak, 22. listopada 2018. s početkom u 18 sati. U programu će sudjelovati dr.sc. Sanja Bilač, Božidar Lovrić te sam profesor i autor Marko Ljubić.

Autor je jedan od naših najpoznatijih kolumnista te u ovoj knjizi s politološkog polazišta piše pregled hrvatske državnosti. Urednik knjige Nenad Piskač navodi kako Ljubić polazi od krilatice Imamo Hrvatsku analizirajući dalje elemente (ali i neprijatelje) hrvatske državnosti. Piskač ističe kako je autor ovom knjigom potvrdio svoje nezaobilazno mjesto u hrvatskoj publicisti.

 

3D VIRTUALNA ŠETNJA

Iskoristite priliku i virtualno prošetajte Arheološkim muzejom Narona

Objavljeno prije

U skladu sa novonastalom situacijom i odlukama vezano za sprječavanje širenja zaraze koronavirusom mnoge ustanove su zatvorene za posjetitelje.

Među njima su i kulturne ustanove, no napredak tehnologije omogućavaju nam da iz sigurnosti doma posjetimo muzeje i izložbe.

Iako je Arheološki muzej Narona do daljnjega zatvoren za rad s posjetiteljima, na njihovoj web stranici ili na ovoj poveznici donosimo Vam 3D VIRTUALNU ŠETNJU gdje možete razgledati cijeli stalni postav na 3 etaže.

Posebnost ove šetnje je što Vam omogućuje da zavirite i u kutke na koje je posjetiteljima onemogućen pristup, kao sto su prostor ispod rešetki, mozaični pod ispred statua te pod na galeriji.

– Ostanite s nama online i pratite nas na Facebooku, Webu, Twitteru i Instagramu, – poručuje vodstvo AM Narona.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije