Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Predstavljanje knjige M. Perinić ‘Jesi online?’

Objavljeno prije

omot_finalni-3 verzija.pdfU sklopu Mjeseca hrvatske knjige u utorak, 23. listopada u Gradskoj knjižnici Metković s početkom u 19:30 sati održat će se prestavljanje knjige Marijane Perinić Jesi online?

Marijana Perinić iz Šibenika poznata je stand-up komičarka, imitatorica, spisateljica i voditeljica. U svijet stand-up komedije ušla je 2007. godine. Iza sebe ima više od 400 nastupa u hrvatskim klubovima te brojna gostovanja diljem regije. Vrhunac ljubavi prema pisanju i stand-up komediji njezin je prvijenac – zbirka kratkih priča sa stand-up comedy nastupa „Gore ne može“. Budući da je knjiga „Gore ne može“ bila prva tog žanra u Hrvatskoj, zabilježila je velik interes medija i publike, a Marijana uspjeh ponavlja i sljedećim knjigama, romanima „Šaka suza, vrića smija“ i „Jesi online?“.

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije